Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Spot bardzo sympatycznie, a wyjazd do berlina po "zgube" spontanicznie ciekawy;) 1200 km srednia predkosc 125 km/h sr spalanie 10.2. Niestety nic sie po drodze nie chcialo scigac wiec jechalem spokojnie;) dzieki Michalowi za towarzystwo;) do nastepnego;))

Jeszcze raz fajny spot mieliście :cool2:

Ty jechaleś spokojnie!? Nie wierze :twisted:

PS: o co chodzi z ta zgubą :twisted: :?:

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Cos w stylu mission impossible: dostajesz telefon z tajnym zadaniem i kilka godzin na jego realizacje;) moje zadanie polegalo na odebraniu zguby z lotniska w berlinie i przywiesc ja do warszawy;)

A tak po ludzku to kobieta wracala z kolonii do warszawy i miala lot z przesiadka w berlinie, zasiedziala sie na kiblu i uciekl jej samolot. Musialem wiec po nia jechac;)

Opublikowano
Bedziesz miał jeszcze szansę... teraz dla zmyłki będę bez czapki i jak mnie nie przegonicie to przylecę clio bo... zauważyłem że inne marki mają lepsze "branie" na spocie (porsche) ;)
Opublikowano
Milosnicy bmw sa otwarci na inne marki;) clio mysle tez wzbudzilo by zainteresowanie podobie jak kiedys e klassa coupe;) dobrze jestnzawsze zobaczyc co rynek oferuje innego- pogadac, porownac, itp;)
Opublikowano

Clio RS dokręcone do końca oferuje bardzo wiele jak na hothatch a zwlaszcza jak na Renault.

O ile dobrze pamiętam to nawet jest lekko zeszperowane :)

Opublikowano

Sami ocenicie bo w wersji "gordini" to prawdziwy "eye-catcher". Jak u Klagosza za Subaru oglądają się za nim i pytają o nie wszyscy.

Renault Polska sprzedało ich tylko 6 sztuk w tym jeden mój więc na swój sposób jest też unikalny.

Kiedyś byłem negatywnie nastawiony do francuzów...

Teraz w firmie łącznie z RS-em mam ich 4 i jestem bardzo zadowolony. Te auta są wykonane powiedzmy... bardziej oszczędnie ale i tak dają radę robiąc to co inne a różnica w zakupie pomiędzy np. VW jest kolosalna, według mnie nie warta dopłaty.

Renault jest tańsze w zakupie i serwisie, mimo kulkuletnich aut wszystko robię w ASO, naprawdę nie jest drogo, wczorajsza faktura za wymianę końcówek wraz z geometrią w clio van 2007 - to 350zł brutto :cool2:

P.S. co do działu Renault SPORT to zupełnie inna bajka... te autka objeżdżają na torze każde inne przednionapędówki... żabojady wiedzą jak robić HOT HATCH-e

8:07.97

Renault Megane RS Trophy

Laurent Hurgon

June 17, 2011

http://www.europeancarnews.com (06/2011), new record for a FWD car.[61]

poprzedni należał też do Renault

8:16.90

Renault Mégane RS R26.R

Vincent Baylé

23 June 2008

Previous FWD record

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_N%C3%BCrburgring_Nordschleife_lap_times

sorry za mały off-top...

P.S.2 mimo wszystko nie są w stanie konkurować z BMW czy Mercedesem to zupełnie inna liga...

Opublikowano (edytowane)

wujekwadus - to jednak nadal się poświęcasz, rozwodu nie będzie :wink:

arnold - żeś ty wspomniał o SUBARU :| ten wark silnika wrrrrr

Fajnie że masz to CLIO, mi też chodzi ostatnio coś małego i zwinnego pokroju coopera worksa z kratką :twisted:

PS: też jestem podbnego zdania że RENAULT to fajne auta. I jeśli chodzi o ceny dostawczych aut biją na łeb konkurencje.

Tłuke się czasami firmowymi Masterami z pakami i Kangoo 4x4 i naprawdę fajnie się nimi jeździ :cool2:

Edytowane przez klagosz
Opublikowano
No i na to czekałem :cool2: :cool2: :cool2:

Fajny spot :)

Pare BMW jest baaardzo fajnych :wink:

A czyja jest e92 na WPR... bo nie kojarze, jesli nie od nas to jaka wersja silnikowa?

To czarne szaleństwo, to moja pociecha :)

Też jak Twoja troszkę podkręcona :)

Mam nadzieję, że będziemy mieli okazję spotkać się osobiście !?

Pozdro dla Ciebie :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
mi również się podobało... :cool2: jedna sprawa doprowadziła mnie tylko do depresji po powrocie... Moje wysoko stojące 2.0d przy tych waszych poobniżanych 3-litrówkach :cry2: :wink:

To to powinienes miec koszulke z napisem "to ja arnold". ;) nawet nie ogladnalem twojego autka;( i mialem cie popytac o wrazenia z 750tki bo nikt z nas takim czyms nie jezdzil;) mamy nadzieje ze za tydzien frekwencja nie bedzie gorsza!;)

no własnie ja tez miałem podpytac o 750i :D i zapomniałem

Opublikowano

Witam wszystkich kolegów :D

Tym razem na spocie byłem odmiencem "czytac Porsche" nastepnym razem zawitam 535 porównując do waszych 335 raczej bedzie blado ale sprubóje dorównać.

Potwierdzam do Berlina teraz spokojnie można zajechać w 4 godzinki czasami jezdzę. A mój wynik to średnia prędkość z jazdy 150-160 i spalanie rzędu 8-8,5l zależy na jakim paliwie czy polskim czy niemieckim.

Pozdrawiam

W jedna strone jak jechalem to bylo 150-160 caly czas w druga oprocz robot drogowych nie schodzilem ponizej 170... A bywaly i odcinko po 260 aby sie obudzic;) no nam podroz zajela od 21.30 do 7.30 czyli 10 godzin. Biorac pod uwage bladze ie po berlinie i dwa tankowania 4h do berlina jest realne przy normalnej jezdzie;)
Opublikowano

Calkiem inny samochod od waszych trójeczek.

A co do osiagow jestem ciekaw jak by sobie radzil przy waszych biturbo :D Katalogowo podobno jest 5,2s jednak wydaje mi sie ze uplywa czasu zrobil swoje.

A tak apropo widziałeś juz moja 535 bylem w tamtym roku u was na spocie razem z Adasiem.

W poniedzialek przyjezdza ogladac potencjalny klient wiec nie wiem czy dam rade przyjechac bo moze pozbede sie "problemu" :D

Dobry tekst z ostatniego spotu dopóki nie miałem Bmw myslałem ze to dobre samochody :shock:

Moze pomozecie koledzy co kupic nastepnego?

Pozdrawiam

Opublikowano

Tekst mój :D

Niestety coś w tym jest...

Mimo wszystko przy wyborze następnego auta raczej nie będę miał problemu z wyborem ... :D

Opublikowano

Tekst dobry, tylko że mówi całą prawde :D

Przy tych samochodach zawsze jest cos do zrobienia i to najczesciej duperele ktore strasznie mnie denerwuja.

Ja mam dylemat co kupic nastepnego, caly czas sie zastanawiam czy 335D czy 535D a moze wogole cos z innej bajki jak Passat CC, szukam powyzej 2008 rok.

Pozdrawiam

Opublikowano
Ostatnio miałem przyjemność jeździć F10... Powiem Ci Kamillb, bierz takie autko :D
Opublikowano

Jak by ktos oddal za darmo to bym z checia wziol :D

A tak na serio narazie chyba wygrywa 335D coupe, mam pytanie czy kolega wgral wirusa do bialej kombi 335D i jakie wyniki dalo?

Pozdr.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
tak jest, od razu sie na torun umówimy... no i jutro będę miał zakładane prokity:d także przyjadę ciut niżej niż zwykle... mam nadzieje że linijka nie zawiodła i nie będzie konfliktu z dystansami ;)
Opublikowano

Kino pod WP czyli gdzie :>? Niedawno dołączyłem do grona szczęśliwych posiadaczy E9x i chętnie bym się wybrał ;)

Pozdro

Opublikowano
Ja bym chętnie podjechał tylko nie wiem czy E60 520d będzie mile widziane

Wszystkie bmki są mile widziane, inne ciekawe auta zresztą też.

Kino pod WP czyli gdzie :>? Niedawno dołączyłem do grona szczęśliwych posiadaczy E9x i chętnie bym się wybrał ;)

Wola Park na Górczewskiej, parking gdzie jest boisko, miejsce oznaczone nr 1 na rysunku, wystarczy trochę pośledzić wątek

http://images40.fotosik.pl/1783/524a42a5a9a597f3.jpg