Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cześć. koleżankom z Kielc podobało się bardzo, bardzo... Niesamowite wrażenia z cargo. A salsa - kompletnie nieudana - porażka. To nie był dobry dzień na imprezę taneczną, ale warto było spędzić tak fajną noc w Warszawie. Wróciłyśmy do Kielc po szóstej. Szkoda , że urlopy tak szybko się kończą :cry:
  • Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

tez sie pojawie:)

byłem kiedys raz.... jakos nie było pozniej czasu :mad2:

teraz jest go wiecej... wiec Panowie dobije do was swoim autkiem :D

Opublikowano
ja podobnie jak wujekwadus będe chyba ze w tym czasie będe zmieniał mu pompe :mrgreen:

heheh a nie chcialem sie chwalic kto wymienia, a jak popsujesz to bede musial napisac na forum;p

Nie no zartuje;) Trzymam kciuki aby udało nam się być

Opublikowano
Witam, pojawił bym się ale mam dyżur, chyba że będę przypadkiem miał wezwanie wola parku to wpadnę driftem sprinterem na niebiesko hehe. Pytanie z innej beczki, czy wybieracie się do Torunia???????? Ja napewno tak, w klubie na razie jest rzucony temat a jak z Wami? zlot jest 25.08
Opublikowano

Panowie,

czy któryś z Was posiada zużytą niepotrzebną oponę 225/40/18 lub dwie w bardzo dobrym stanie Michelin Sport lub Potenza?

W nocy miałem spotkanie z zapadniętą studzienką na ul. Puławskiej i opona nie nadaje się do dalszej eksploatacji.

Opublikowano
Niestety ja z oponami nie pomogę, apropo tej studzienki, takie coś da radę zgłosić na policję że uszkodzone zostały opony przez studzienkę? Pablo rzuć temat o Toruniu na spocie bo jak na razie z Wawy nikt nie jedzie!!!???
Opublikowano
Witam, pojawił bym się ale mam dyżur, chyba że będę przypadkiem miał wezwanie wola parku to wpadnę driftem sprinterem na niebiesko hehe. Pytanie z innej beczki, czy wybieracie się do Torunia???????? Ja napewno tak, w klubie na razie jest rzucony temat a jak z Wami? zlot jest 25.08

Lecę do Torunia na 99%

W czwartek może uda się coś uzgodnić odnośnie wyjazdu.

Opublikowano
Niestety ja z oponami nie pomogę, apropo tej studzienki, takie coś da radę zgłosić na policję że uszkodzone zostały opony przez studzienkę?

Oczywiście ze tak, wezwanie policji, dokładny protokół, domentacja fotograficzna uszkodzeń, znaków, samej dziury/studzienki i dopiero możesz zaczynać walkę z właścicielem drogi o odszkodowanie.

W moim przypadku droga krajowa czyli właścicielem jest GDDKiA - skladasz pisma i czekasz lub wstawiasz do ASO naprawe z

AC i wtedy ubezpieczyciel zalatwia formalnosci. Ale pewności ze się wygra nigdy nie masz.

Opublikowano

mch74 to czekam na info.

Cheeroki rozumiem że olałeś tą żmudną procedrurę? ps. pojawiasz się czasami na cargo swoją bawarką?

Opublikowano

Nie olałem, jestem w toku postępowań.

Cargo unikam i tak już zostanie.

Kiedyś za młodu, posiadając faktycznie szybkie auto bywałem na miejscówkach ale wtedy nie było to cargo.

Teraz zmądrzałem, przynajmniej tak mi się wydaje :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie olałem, jestem w toku postępowań.

Cargo unikam i tak już zostanie.

Kiedyś za młodu, posiadając faktycznie szybkie auto bywałem na miejscówkach ale wtedy nie było to cargo.

Teraz zmądrzałem, przynajmniej tak mi się wydaje :)

:mrgreen:

Opublikowano
Oby postępowanie było korzystne dla Ciebie ale raczej będzie napewno. Pytam o cargo dlatego że czasami widzę bawarke w takim kolorze jak twoja na zdjęciu. Dobra koniec bo off top się robi.
Opublikowano
poznalem po M-pakiecie i Hand Wash Only :mrgreen:

A widziałeś biedne stalowe 16" z zimówkami na przodzie? :(

Musiałem zmienić, bo śmigałem w trasę.

Dziś oględziny rzeczoznawcy i biorę się za naprawę, więc na następny spot dojadę - mam nadzieję.

Galeria będzie jak dojdzie kilka rzeczy i zrobię porządne fotki.

Opublikowano
czekamy czekamy!!! Trochę chłopaków będzie miało okazję zobaczyć bunie na żywo na spocie w tym i JA :8) :mrgreen:
Opublikowano
czekamy czekamy!!! Trochę chłopaków będzie miało okazję zobaczyć bunie na żywo na spocie w tym i JA :8) :mrgreen:

Przyłączam się i ja :)