Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
To moze w miedzy czasie ustalny miejscowke. Arcadia, Wola Part, Fort Wola, M1, Lotnisko Bemowo ...
Opublikowano
Wola Park dla mnie super.. ale mam samochód, więc mogę dojechać gdzieś dalej w razie czego :)
Opublikowano

Iradek daj link do ogłoszenia Audi...moze znajomy by się zainteresował...

BTW załóż może galerie swojego E92 i fajnie by było jakbyś zmontował filmik z przyspieszeniem od 0 do 200/250 :D .

Opublikowano
Iradek daj link do ogłoszenia Audi...moze znajomy by się zainteresował...

BTW załóż może galerie swojego E92 i fajnie by było jakbyś zmontował filmik z przyspieszeniem od 0 do 200/250 :D .

A co to ma wspólnego z tematem??? Do takich rzeczy służy PW.

To moze w miedzy czasie ustalny miejscowke. Arcadia, Wola Part, Fort Wola, M1, Lotnisko Bemowo ...

Mijesce już ustalone :cool2:

15.04.2012 godz 16.00 parking przy kinie przy wola parku ( mapie wkleje potem bo teraz pisze z tel..). :)

Pzdr.

Opublikowano

Ufff dobrze, że forum wstało :)

Panowie niedziela już tuż tuż, mam nadzieję, że nikt się nie rozmyślił? :wink:

Oby pogoda była ładna bo autko będę mył :mrgreen:

Pzdr.

Opublikowano
Wszystko zalezy gdzie sie oglada pogode. Na polsacie ma padac a na tvn sloneczko jak ta lala niewiem tylko jak z tv trwam :):)
Opublikowano
Dokladnie tak, w miejscu gdzie wskazałem stronę wcześniej czy dwie :) - jeśli zawiedzie nas pogoda to przeniesiemy się kilka metrów dalej pod parking zadaszony, ale to już na miejscu między sobą ustalimy :)
Opublikowano
No ku.... [<-edit by Mod - ostrzeżenie] niestety bedzie padac. Trzeba przyjechac w plandece zeby autka nie pobrudzic:)
Opublikowano
O 2-ej tez bym mial problem z wychodnym ale godzina ustalona to 16-ta wiec moze jednak :mrgreen: :mrgreen: