Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
prosze relacje z ps4
"We at BMW do not build cars as consumer objects, just to drive from A to B. We build mobile works of art" - Chris Bangle
  • Moderatorzy
Opublikowano
Już pewnie kupił. Dzisiaj będzie zarwana noc.

Jeeeeeeeeest!. :D

Jestem ostatnią osobą która otrzymała :D

Opublikowano

Dzięki za spot, fajnie że się podobało.

Fuck co się działo na zakupach hahah , nawet trzy patrole niebieskich wpadli kupić nową gierkę

Opublikowano
Czy nasz pierwszy posiadacz PS4 na forum moze potwierdzic, czy gry z ps3 da sie odpalic na PS4 po upgradzie?
"We at BMW do not build cars as consumer objects, just to drive from A to B. We build mobile works of art" - Chris Bangle
  • Moderatorzy
Opublikowano
Podobno tylko niektóre. Mają jakiśtam znaczek na opakowaniu. Jak masz gre z PS3 to wchodzisz na PS Store i za chyba 39 zł sciagasz cala gre na ps4 w wersji elektronicznej.
Opublikowano
Podobno tylko niektóre. Mają jakiśtam znaczek na opakowaniu. Jak masz gre z PS3 to wchodzisz na PS Store i za chyba 39 zł sciagasz cala gre na ps4 w wersji elektronicznej.

Witamy w swiece IPHONE!!! :D

ciekawe kiedy bedziesz musial placic za naladowanie telefonu (w przypadki igowna) lub za mozliwosc grania offline (w przypadku sony)

lol, ze wszystkiego zzynaja kase... co za pazernosc.

• Moderatorzy
Opublikowano

Odezwal sie ten co wszystko wszystkim za darmo robic.

Chcesz cos miec no to płacisz. Prawda stara jak świat.

• Moderatorzy
Opublikowano
poczekajmy az bedziesz musial w Ps5 wykupic abonament na gry w HD, i na ladowanie pada i osobny abonament na dzwiek 5.1. ;) u mnie bjeda i ja za takie rzeczy nie place:D

Placisz tylko nie wiesz.

• Członkowie klubu
Opublikowano
A ja jestem zapisany na PS4 na 13.12 :duh: , w moim czadolandzie było 8 szt. :lol: i poszły w godzinę :mrgreen:
Opublikowano
No ciekawie się zapowiada. Postaram się podjechać. Tylko jak tam się wjeżdża ?

Jedziesz na II aleje lansiarzy, (znany jako: plac III krzyzy), nie mozna skrecic w lewo na pierwszych swiatlach od palmy wiec robisz rundke bokiem dookola co by duzego szpanu nie robic, (zwracasz na pl trzech krzyzy) i w prawo kierujesz sie "w dol" i pierwsza w lewo, no i jestes:)

Proste!

Opublikowano
No ciekawie się zapowiada. Postaram się podjechać. Tylko jak tam się wjeżdża ?

Jedziesz na II aleje lansiarzy, (znany jako: plac III krzyzy), nie mozna skrecic w lewo na pierwszych swiatlach od palmy wiec robisz rundke bokiem dookola co by duzego szpanu nie robic, (zwracasz na pl trzech krzyzy) i w prawo kierujesz sie "w dol" i pierwsza w lewo, no i jestes:)

Proste!

Wiem gdzie to jest tylko jak się pod ten budynek podjeżdża. Ta ulica o której mówisz "w dół" to Książęca (jak pracowałem kiedyś na Mysiej to stawiałem tam samochód bo nie było parkometrów ;) stare dobre czasy )