Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Moderatorzy
Opublikowano

Kolega czarogo wpadł na forum, chciał zabłyszczeć, ale nie wyszło :mrgreen:

Arnold nie wymienia zawieszeń, Arnold wymienia auta :wink:

Dobre :cool2:

Opublikowano

Kolego bez wazeliny :mad2:

No dobrze bez wchodzenia w tyłek :cool2:

Na takie obrzędy to pod Tęczę na Pl. Zbawiciela.

Więcej luzu. Nie byłeś nigdy na żadnym spocie bo byś wiedział, że takie praktyki są stanowczo zakazane.

Chyba będę musiał przyjechać i się przekonać :cool2:

Opublikowano
arnold jak jest z trwałościa zawieszenia w x5 bo ztego wiem toest bardzo dobre w sensie bardzo drogie zawieszenie, bo na drugi rok bede szukał x5 albo f10
Dolaczam sie do pytania. wlasnie szukam jakiegos SUVa . Najlepiej wpadnij w czw chętnie obadam :D :cool2:

http://www.tdiracing.pl/viewtopic.php?t=2662&postdays=0&postorder=asc&start=0 tu macie coś o zawieszeniu ;)

Kolego bez wazeliny :mad2:

No dobrze bez wchodzenia w tyłek :cool2:

Na takie obrzędy to pod Tęczę na Pl. Zbawiciela.

Więcej luzu. Nie byłeś nigdy na żadnym spocie bo byś wiedział, że takie praktyki są stanowczo zakazane.

Chyba będę musiał przyjechać i się przekonać :cool2:

Widzę, że masz Subaru, jeśli spotowałeś się z kropką w Warszawie, to tu są inne zwyczaje, ale jest równie fajnie, a nawet fajniej :D

Opublikowano
Tam nic nie ma... W 6 letnim aucie padła poduszka i tyle... A reszta wątku to jakieś gdybanie o cenach części do innych aut...
Opublikowano
Na spocie subaru nie byłem ani razu co może parę razy na poślizganiu w Ułężu, jeżeli chodzi o znajomości z ludźmi ze spotów podchodzę do tego od innej strony tzn nie Ci co użytkują BMW i regularnie widują się w umówionym miejscu lecz od strony kto naprawia, ma dostęp do części ew. robi swapy :-)
Opublikowano
Tam nic nie ma... W 6 letnim aucie padła poduszka i tyle... A reszta wątku to jakieś gdybanie o cenach części do innych aut...

jest tylko co padło i ile kosztuje, i ze ogólnie nic innego nie pada ;) także dobry zakup :cool2:

Opublikowano

BTW... skąd oni biorą dane do Zepfersa ?

"Performance figures (> 300.000) shown in data sheet are average values from cars magazines tests and not only the usual performances claimed by the manufacturers (so the more references the more values are relevant). illustrations data sheets"

u ciebie wygląda na około 14s po liczniku 100-200. Pytanie ile RL by pokazał

Opublikowano

Arnold, jestem pod wazeniem opela...

ale kilka instrukcji po pomiar u Ciebie jest do bani bo:

- jedz na trojce 60km/h i wcisnij pedal w podloge, dzieki temu zaoszczedzisz na zmianie 2->3 a robisz to dosc wolno:)

- biegi zmieniasz przy 6 tys rpm, masz jeszcze ok 300-400 bezpiecznego zapasu, wykorzystaj go ;)

Opublikowano
zmieniałem przy 6-ciu bo wydaje mi się że dalej nie jedzie... jutro przyczepię kamerę do szyby i zrobię to jak należy... Mistrzu Wu ;)
Opublikowano

Gdyby ktos dzisiaj chcial robic pomiary na rejslodziku po godzinie 21.00 to niech pisze/dzwoni. Ja jade zimowki od mojej ex 335i wyslac Dzieki uprzejmosci ///Michala ;)

Jak wpadne to bede pozno :(

Opublikowano

Witam,

W ten czwartek zapraszam do arkadii na spot BKW 20:00 o, bgadamy urodziny ale i tak największą atrakcją jest nowy wydech w 6er , dobra żartuje.

W czwartek 28.11 z racji zbliżającej się zimy zrobię pogawędkę i pokaz ratownictwa czyli udzielania pierwszej pomocy z wykorzystaniem naszych super apteczek samochodowych, pokarzę jak wyciągnąć osobę poszkodowaną z auta i ogólnie postaram się tak omówić i pokazać kilka przykładów zdarzeń drogowych abyście byli bardziej oswojeni z tego typu zdarzeniami, że nie jest to takie straszne na jakie wygląda a można uratować komuś życie. Zapraszam :cool2:

Opublikowano
w czwartek będę miał czas to wpadnę:)

a gdzie dokładnie spot?

Przeciez napisal. Arcadia. :mrgreen:

Poziom -2 ( na niebieskim ).