Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
... myślałem, że na forum BMW Klub Polska umawiaja się nasi forumowicze...

ja nadal tak myślę.

http://emoty.blox.pl/resource/4_1_107v.gif

" Producenci dopuszczają zużycie 1 litra oleju na 1000 km. To tak, jakby uznać, że człowiek mający 38,5 st C jest zdrowy."

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
hejka. Troche sie zamotałem i pisałem tamtego posta na prędkości ;) Oczywiście to było zaproszenie kolegów z BKP na spot BKW :)
Opublikowano

Pewnie zobaczysz jak dużo jest M... na zlotach

Bez przesady aż tak dużo nie ma Michałów, Marcinów i Marków na spotach.

Koleżankę zapraszamy na spot w przyszłym tygodniu w czwartek bo w ten większość z nas w rozjazdach i nie wiem czy coś będzie organizowane. Najlepiej na bieżąco śledzić ten wątek.

Opublikowano

Oj tam oj tam :cool2:

Jak by coś to wtajemniczonych zapraszam pod Torwar o 20:00, chyba wyjadę już 6er i będzie zbiórka kasy na prezenty dla dzieciaków.

Opublikowano
No ja bym chciala tak konkretnie bo do warszawy mam 150 km :) Tylko, że nikogo nie znam i będe się nieswojo czula, a pozatym wszyscy pewnie 2010 roczniki w górę, a ja dwudziestoletnia e36:D
  • Moderatorzy
Opublikowano
Ugościmy - koleżanka z podlasia więc tym bardziej :cool2:
Opublikowano
... a ja dwudziestoletnia e36:D

może nie jestem miarodajny ale osobiście uważam, że dwudziestoletnie są najlepsze.

http://emoty.blox.pl/resource/4_1_107v.gif

" Producenci dopuszczają zużycie 1 litra oleju na 1000 km. To tak, jakby uznać, że człowiek mający 38,5 st C jest zdrowy."