Skocz do zawartości

Forumowe spotkanie BMW WARSZAWA

szwedzio13

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Witam kolegów, czy organizujecie jakieś regularne spotkania na mieście ???

My też ciebie serdecznie witamy. Wszystkie niezbędne informacje znajdziesz na ostatnich 5 stronach tego wątku w tym odpowiedź na twoje pytanie. Śledź na bieżąco bo sytuacja potrafi się zmieniać dynamicznie.

Pozdrawiam

My też ciebie serdecznie witamy. Wszystkie niezbędne informacje znajdziesz na ostatnich 5 stronach tego wątku w tym odpowiedź na twoje pytanie. Śledź na bieżąco bo sytuacja potrafi się zmieniać dynamicznie.

Pozdrawiam

buuuu... zawiodles nas... bez zartu... ;)

A nowego kolege serdecznie zapraszamy, robi sie juz zimno wiec pewnie niedlugo zmieni sie lokalizacja na alternatywna: (Sadyba)

ale czytaj watek, umawiamy sie na biezaco ;)

No % jutro raczej odwołane. Nie było odzewu.

Co do spotu to jeśli miałby się odbyć to proponuje go zorganizować w jakimś ciepłym miejscu ( Galeria Mokotów, Wola Park, Blue City lub na Sadybie). Jak ma być na powietrzu to ja odpadam bo wieczorem jest już za zimno.

Jak takie jutro przyjadą z Tobą to daj znać, szybko wyzdrowieje :D

będziesz je okładał, czy będziesz okładany?

http://emoty.blox.pl/resource/4_1_107v.gif

" Producenci dopuszczają zużycie 1 litra oleju na 1000 km. To tak, jakby uznać, że człowiek mający 38,5 st C jest zdrowy."

Jak takie jutro przyjadą z Tobą to daj znać, szybko wyzdrowieje :D

będziesz je okładał, czy będziesz okładany?

Takie co lubią być okładane już były, teraz czas na takie co lubią okładać ;)

Przypominam, że miejsce nadal nie zostało wyznaczone

Tak, ja dzis ruszam sie tylko pod myjnie, czekam na info od hipka/jacka/michala. Takto nie zapuszczam sie dzis nigdzie :P

Swoja droga wczoraj jak wracalem od klienta z otrebus auto zasyngalizowalo mi ze moze byc slisko na drodze, a temperatura siegnela 3.0 stopni!.

Bjedna i mroz idzie panowie :(

Ja mogę podjechać na trochę do Sadyby bo w sumie mam blisko no i Włodi nie zabuli za dużo za Taxi ;) Czyli o 20.00 na podziemnym w Sadyba Best Mall (skręcamy maksymalnie na lewą stronę przy wjeździe na parking dla tych co nie byli jeszcze).

Michał, Paweł dzwonił do mnie i powiedział, że same miękkie faje na forum. Dostał wychodne, żeby się trochę upodlić dzisiejszego wieczoru a tu nie ma z kim :(

Ja tam mogę iść ale tak we dwóch to podejrzanie wygląda. Jeszcze przynajmniej jednego chętnego potrzeba ;) Jest to opcja z meczem jakby który chciał na naszych wirtuozów piłki popatrzeć.