Skocz do zawartości

Forumowe spotkanie BMW WARSZAWA

szwedzio13

Rekomendowane odpowiedzi

Szanowny Polityku,

na początku chciałbym Cię serdecznie powitać i podziękować za zainteresowanie naszymi spotami. Odnośnie Twojego pytania dotyczącego terminu najbliższego spotkania informuję, że ostatnimi czasy ekipa warszawska udziela się towarzysko w każdy czwartek o godzinie 20.00 na kamykach pod Stadionem Narodowym o ile pogoda na to pozwala. W przypadku niesprzyjającej aury w trosce o zdrowie zostajemy w swoich mieszkaniach . Oczywiście zdarzają się sytuacje gdzie w przypływie tęsknoty za współtowarzyszami wieczornego kopania w oponę i opierania się o auta spotkamy się w zadaszonych obiektach bez względu na warunki atmosferyczne. Przypływy tęsknoty dopadają nas w różnych momentach dlatego zwracam się z prośbą o bieżące przeglądanie tego wątku na forum.

Z wyrazami szacunku

Kacpercio

Mein Fuher, wzruszylem sie :oops: genialna przemowa, BRAVO!

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

PR-owskie szlify chyba zbierał w ekipie Donka Słońca Peru :norty:

Nie ta branża :) a do Peru za darmochę też bym chętnie poleciał.

Pogoda barowa i chyba nie ma co liczyć na lepszą w tym tygodniu więc może byśmy się spotkali na małe co nieco ?

Żeby nikt nie był pokrzywdzony lokalizacyjnie i komunikacyjnie to polecam to miejsce http://www.browardebrasil.pl/?page_id=1535 (od Rotundy ze 2-3 minuty spacerkiem). Nie sposób tam nie trafić.

Miejsce sprawdzone z dobrym piwem ważonym na miejscu (inne dobrodziejstwa pochodzące z procesu fermentacji też są) oraz jedzeniem jakby ktoś przypadkiem zgłodniał. Obsługa też jest miła. Z tego co wiem ma nas w czwartek odwiedzić Elena więc może zamiast się gnieździć na jakimś parkingu lepiej posiedzieć kulturalnie przy przysłowiowym piwku. Czekam na odzew chętnych do jutra do południa gdyż trzeba dokonać rezerwacji stolika jakby nas miało być więcej. Rezerwację biorę na siebie w razie co. Proszę tylko o konkretne deklarację (kto i czy z kimś). Proponuję zacząć od 18 a reszta co nie będzie mogła wcześniej dotrze w później i będzie nadrabiać stracony czas ;)

Podsumowując:

Propozycja jest taka, żeby w czwartek 19 września br. o 18.00 spotkać się towarzysko w Browar De Brasil na Marszałkowskiej 80

Czyli na "piwko" wybierają się:

1. Michał + Agata??

2. Arnold + ??

3. Wlodi?? +?? (o ile maja TVN Turbo albo Canal + Sport żeby mógł mecz oglądać )

4. kacpercio

5. ??

Decyzję proszę podjąć do jutra do godziny 13. Jak będą konkretne deklaracje to będę dzwonił i rezerwował.

kacpercio Ty takie piękne przemowy piszesz, że wiecej zdjęć z Mickiewiczem robić nie będę tylko z Toba :D

Ja będę jutro w Wawie, najprawdopodobniej z bratową, więc możesz wpisywać nas na listę ;)

Dawno nie byłam w browarze. Chętnie napiję się miodowego ;) Rozumiem, że spot bez aut? ;)

Do zobaczenia ! :)

P.s. W Łodzi w browarze zawsze wyświetlają mecze. Nie wiem jak u Was ;)

kacpercio Ty takie piękne przemowy piszesz, że wiecej zdjęć z Mickiewiczem robić nie będę tylko z Toba :D

Ja będę jutro w Wawie, najprawdopodobniej z bratową, więc możesz wpisywać nas na listę ;)

Dawno nie byłam w browarze. Chętnie napiję się miodowego ;) Rozumiem, że spot bez aut? ;)

Do zobaczenia ! :)

P.s. W Łodzi w browarze zawsze wyświetlają mecze. Nie wiem jak u Was ;)

Tak spot bez aut. Tam są plazmy na ścianach tylko kwestia jest do wyjaśnienia czy mają TVN Turbo albo Canal+ Sport bo na tych kanałach będzie wyświetlany mecz Legii z Lazio. Czekam cały czas na deklarację kto się pisze bo zarezerwuje stolik tylko na tyle osób ile się zgłosi (+2 dla Hipka) o ile uda się dokonać rezerwacji gdyż ze względu na jutrzejszy mecz knajpy mogą mieć spore obłożenie.

Aktualna lista:

1. Michał

2. Arnold

3. Wlodi (będzie trochę później)

4. kacpercio

5. ebarylska + bratowa

6. Plastick (Hipek)?? + Agnieszka?? (o ile uda mu się w normalnych godzinach z Poznania wrócić i nie będzie klapnięty ;) Liczę na Ciebie !)

7. wujekwaldek + ??

Czekam na deklaracje do godz 13-14

EDIT

Edytowane przez kacpercio

Ja odbieram samice z lotniska... taki urok powrotow do siebie :(

ale tym razem chyba z Okęcia a nie z Monachium ;) więc zdążysz obrócić.

Co do Lincolna to nie wiem czy on będzie w wawie. Ma ktoś do niego numer ?

Stolik już zarezerwowany. Rezerwacja jest od godziny 18.00 a stolik jest na 8 osób ( z tego co pamiętam w razie co można zrobić jakąś awaryjną dostawkę). W browarze jest 7 ekranów i jak najbardziej można będzie obejrzeć mecz Legii z Lazio także rozumiem, że Włodi idziesz ;)

PS. Rezerwacja jest na moje nazwisko. Kto nie pamięta niech da sygnał na pw. W razie co podam też numer do siebie

Także widzimy się jutro od godziny 18.00 w Browar De Brasil na Marszałkowskiej 80

Mapki nie będę wklejał ale najprościej dojść do lokalu poruszając się wzdłuż Marszałkowskiej chodnikiem po tej samej stronie co Rotunda w stronę Placu Konstytucji. Od podziemi koło Rotundy będzie ze 300 metrów do browaru. Nie sposób go przeoczyć.

Ja będę o 18

PS. Rezerwacja jest na moje nazwisko. Kto nie pamięta niech da sygnał na pw. W razie co podam też numer do siebie

Kacper Kacperski :mrgreen:

całkiem ładnie Panie Dominic Decocco :P

a tak na serio to żaden ze mnie Kacper ani Kacperski ;)