Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderatorzy
Opublikowano
Chłopaki z Nissanów wczoraj podnieśli nam trochę ciśnienie ;) Dobrze było, czasem i takie spoty są potrzebne :cool2:
  • Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
a nie zapomnij o mnie wujku -z tym filmikiem

http://emoty.blox.pl/resource/4_1_107v.gif

" Producenci dopuszczają zużycie 1 litra oleju na 1000 km. To tak, jakby uznać, że człowiek mający 38,5 st C jest zdrowy."

Opublikowano

jaką przeprowadzką?

coś się u Ciebie pozmieniało?

http://emoty.blox.pl/resource/4_1_107v.gif

" Producenci dopuszczają zużycie 1 litra oleju na 1000 km. To tak, jakby uznać, że człowiek mający 38,5 st C jest zdrowy."

Opublikowano
Pablo jest. Chyba że głośniki ściszyłeś

A faktycznie jest. Chyba mam cos z glosnikami.

Opublikowano

Przestraszyles sie groznego Kacpercio i Cie nie bylo - teraz zaluj, a tak serio: na priv dostaniesz filmik zaraz ;)

Gdzie ja tam groźny. Nie znacie się na moich nieciekawych żartach i tyle :P Musimy się w takim razie pogodzić przy jakiś procentach ;) Może po zlocie w Toruniu sobie jakiś wypad zrobimy ?

Szkoda, że komisyjnie nie poprosiliśmy o komisyjne podniesienie maski w tym 370z :)

PawełRat widzę, że grillowanie się udało. My się jakoś nie możemy zorganizować. Kiedyś PabloM próbował ogarnąć temat ale jakoś się wszystko rozwiało.

Opublikowano

No fakt. Kazdemu cos tam nie gralo :cry2: Poza tym bylo wtedy 40 st wiec kulawo tak robic grila.

Jedyne co wyszlo to spotkanie w Birhalle. Ale wtedy bylo -10 :duh:

Opublikowano

i była Ewa ? tak, dobrze pamiętam? :mrgreen:

Dlaczego moderator usunął zdjęcia i filmy ???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

ahhh Ewa wszystko było by ok gdy by nie połasiła się na jabłko :mad2:

No a dlaczego zdjęć nie ma i filmów?????

Opublikowano

heheehh

Ciekawe jak moderator to uzasadni.

Panowie jak się ktoś nudzi i ma ochotę zaczerpnąć trochę sportu to Ruda -chyba każdy ją kojarzy o 17 pod stadionem robi zbiórkę chętnych na rower, rolki itd. :mrgreen: Gosia też będzie, same samice którym brakuje samców.

Opublikowano
heheehh

Ciekawe jak moderator to uzasadni.

Panowie jak się ktoś nudzi i ma ochotę zaczerpnąć trochę sportu to Ruda -chyba każdy ją kojarzy o 17 pod stadionem robi zbiórkę chętnych na rower, rolki itd. :mrgreen: Gosia też będzie, same samice którym brakuje samców.

Jak bym przyjechal od siebie pod stadion to mial bym juz dość :mad2: :mrgreen:

• Moderatorzy
Opublikowano
Wystarczy przeczytać regulamin forum i będzie wiadomo co można umieszczać na forum a czego nie można, niestety nie mam czasu na przeglądanie wszystkich filmów i oglądanie wszystkich zdjęć, dlatego wystarczy, ze znajdę jedno niezgodne z regulaminem i kasuje całość.
  • Członkowie klubu
Opublikowano

Dzięki za spota, super było . Dzięki Walduś za przejażdżkę . Dzisiaj Prmaxxxx ogarnął mi autko.

Tak więc weekend przedłużony bardzo udany :cool2: :cool2: :cool2: