Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Członkowie klubu
Opublikowano
Jak się wyrobimy z prmaxem to będę ;)

Powiedz mu tzn. przypomnij że na 10.00 w sobotę jestem zgodnie z umową . Dzięki z góry.

Pamiętam, pamiętam :D

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ja będę...

wszelki duch...!!!

http://emoty.blox.pl/resource/4_1_107v.gif

" Producenci dopuszczają zużycie 1 litra oleju na 1000 km. To tak, jakby uznać, że człowiek mający 38,5 st C jest zdrowy."

Opublikowano

Się nie martwie ale ochota przechodzi. Luz

Źle mnie chyba odebrałeś.

Tłumaczę: stwierdzenie o nieciekawym towarzystwie jest w formie żartu i nie było kierowane w twoją stronę. Nie znamy się przecież a z tym "nieciekawym" towarzystwem już tak.

Zaszczycą nas dzisiaj swoją obecnością, nie będę pisał po nickach bo się też obrażą i nie przyjadą :), ludzie z mniej lub bardziej odległych zakątków kraju.

Podsumowując zapowiada się fajny spot i tyle w tym temacie. Byle pogoda się utrzymała

Opublikowano

Ajjj... nie obrażam się ale wracam do swojego "zakątka kraju" jakoś nieciekawie się poczułem.... udanego spotu.

Wysłane z mojego Q10

Opublikowano

arnold! i reszta po obrażanych.

żeby mi to było ostatni raz!!!

http://emoty.blox.pl/resource/4_1_107v.gif

" Producenci dopuszczają zużycie 1 litra oleju na 1000 km. To tak, jakby uznać, że człowiek mający 38,5 st C jest zdrowy."

Opublikowano

Dzieki za spotkanko. Nastepnym razem trzeba cos na zabek zapodac.

Waldek ...... sorry za fotel :mrgreen:

Opublikowano

Ja dopiero wróciłem bo jeszcze z Włodkiem pod Novotel na kebaba podjechałem. Fajny spot z atrakcjami ;)

Ajjj... nie obrażam się ale wracam do swojego "zakątka kraju" jakoś nieciekawie się poczułem.... udanego spotu.

O masz. Chyba nie potraktowałeś tego o nieciekawych na serio i wziąłeś to do siebie i nie przyjechałeś na spot.

Jeśli ktokolwiek czuje się urażony tym co napisałem to przepraszam i proszę przyjeżdżać na spoty.

Opublikowano
Ja dopiero wróciłem bo jeszcze z Włodkiem pod Novotel na kebaba podjechałem. Fajny spot z atrakcjami ;)

O masz. Chyba nie potraktowałeś tego o nieciekawych na serio i wziąłeś to do siebie i nie przyjechałeś na spot.

Jeśli ktokolwiek czuje się urażony tym co napisałem to przepraszam i proszę przyjeżdżać na spoty.

Spoko.... nie bylo tematu, po prostu odechcialo mi sie czekania do 20-stej...

3maj sie pozdrawiam

Wysłane z mojego Q10