Skocz do zawartości

Forumowe spotkanie BMW WARSZAWA

szwedzio13

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Się nie martwie ale ochota przechodzi. Luz

Źle mnie chyba odebrałeś.

Tłumaczę: stwierdzenie o nieciekawym towarzystwie jest w formie żartu i nie było kierowane w twoją stronę. Nie znamy się przecież a z tym "nieciekawym" towarzystwem już tak.

Zaszczycą nas dzisiaj swoją obecnością, nie będę pisał po nickach bo się też obrażą i nie przyjadą :), ludzie z mniej lub bardziej odległych zakątków kraju.

Podsumowując zapowiada się fajny spot i tyle w tym temacie. Byle pogoda się utrzymała

A o kogo że tak z ciekawości spytam?

ty nieciekawy nie bądź taki ciekawy ;) ile mam się z tego tłumaczyć :roll: Pisząc nieciekawi miałem na myśli fajne towarzystwo. Zaraz jak Hemingway wypalę sobie w łeb raz :duh: dwa :duh: trzy :duh:

Dzisiaj nie będziesz miał najdalej do domu :norty:

Ja dopiero wróciłem bo jeszcze z Włodkiem pod Novotel na kebaba podjechałem. Fajny spot z atrakcjami ;)

Ajjj... nie obrażam się ale wracam do swojego "zakątka kraju" jakoś nieciekawie się poczułem.... udanego spotu.

O masz. Chyba nie potraktowałeś tego o nieciekawych na serio i wziąłeś to do siebie i nie przyjechałeś na spot.

Jeśli ktokolwiek czuje się urażony tym co napisałem to przepraszam i proszę przyjeżdżać na spoty.

Ja dopiero wróciłem bo jeszcze z Włodkiem pod Novotel na kebaba podjechałem. Fajny spot z atrakcjami ;)

Ajjj... nie obrażam się ale wracam do swojego "zakątka kraju" jakoś nieciekawie się poczułem.... udanego spotu.

O masz. Chyba nie potraktowałeś tego o nieciekawych na serio i wziąłeś to do siebie i nie przyjechałeś na spot.

Jeśli ktokolwiek czuje się urażony tym co napisałem to przepraszam i proszę przyjeżdżać na spoty.

Spoko.... nie bylo tematu, po prostu odechcialo mi sie czekania do 20-stej...

3maj sie pozdrawiam

Wysłane z mojego Q10