Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam nosze sie z zamiarem kupna i znalazłem odpowiadający mi egzemplarz moje pytanie jaką moc ma ten silnik sprzedawca twierdzi ze około 300km nie znalazłem nigdzie tego silnika z tą mocą dodam jeszcze że przy silniku nie było nick dłubane aby wycisnąć wiecej mocy sprzedawca ma racje z ta mocą czy nie ??
Opublikowano
no tez wszędzie gdzie nie zajrzałem to 218km i nie wiem czy coś nie kreci ale ogólnie samochód od 2002roku stał na kobyłkach przez 10lat z papierów też tak wynika przegladu ani oc nie miał stary dowód rejestraCYJNY tylko ciekawe czy ktos na swoim placu sie nie bawił w środku skóra jak nowa ogólnie blachy w swietnym stanie wiec moze to i prawda obecnie skrzynia do włożenia sprzęgło wymienione a co do mocy to podobno było kilka modeli 3.0l v8 o różnych mocach znalazłem na jakims forum ale nie jestem pewien czy to prawa
Opublikowano
jak coś koło 300 to możliwe że to v8 tyle że 4 litrowe 286 KM .Innej opcji nie ma w oryginalnym v8 3litrowym
iZzI
Opublikowano
hehe wez goscia na hamownie i bedziesz wiedzial wszystko ja mam e38 z silnikiem M60B30 V8 o mocy 218 kobyl :roll: byly jeszcze takie same modele slabsze o 7 konikow(odejscie to to ma a w e34 to bedzie fajnie latac) ale takiego czegos w orginale to nie widzialem i nie slyszalem tak ze tylko hamownia kolego PS:az jestem ciekaw tej mocy:norty:
Opublikowano
mysle ze on sie poprostu pomylił bo ma jeszcze mercedesa co sprawdziłem on własnie ma troche ponad 300km pojade jeszcze zobacze obejrze dokładniej i moze wezme :D