Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem zupełnie nowy i chciałbym kupic swoje pierwsze BMW. Co myslicie o samochodzie z ogloszenia z forum. Slyszalem ze najlepiej kupować od ludzi z forum bo dbaja i nie oszukuja tak jak handlarze z allegro.

Link do ogłoszenia --> viewtopic.php?f=5&t=209140

Dzieki za wszelkie opinie!

Opublikowano
Nie gadaj z takimi, co nie potrafią przedstawić swojej oferty. Nie widziałem tego czegoś, ale jestem przekonany, że ten samochód to jest bardacha pierwszej klasy.
Opublikowano
no na forum kupisz prędzej zadbany egzemplarz ale nie koniecznie :nienie: zawsze możesz podglądnąć posty użytkownika, jak widzisz po postach że ktoś dbał i doinwestował samochód, to wiadomo może się trafić coś konkretnego, a własciciel wyżej sprzedawanego samochodu, jak widać handluje częściami do BMW, konto założył pewnie żeby się reklamować. Ja moje e46 szukałem 3 miesiące puki się zdecydowałem na to które mam aktualnie :)
Opublikowano
Ten co sprzedaje to auto to faktycznie chyba nie wie o co chodzi w ogłoszeniach o sprzedaży :duh: :duh:
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
Sprzedawca jest podobno z Wieruszowa, twierdzi ze samochód został doinwestowany. Części sprzedaje ale sam samochód jest w bardzo dobrym stanie. Moze ktoś z tym panem miał do czynienia?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Z tym panem i jego autem to ja nie chcę mieć nic wspólnego :D :D
Opublikowano
Z tym panem i jego autem to ja nie chcę mieć nic wspólnego :D :D

Miales z nim przyjemnosc? Mozesz powiedzieć cos wiecej?

Opublikowano
sam samochód na zdjęciach wygląda nienajgorzej, lecz czy wierzyć takiemu na słowo że doinwestowany? musiał byś podjechać na stacje diagnostyczną jeśli nie chcesz się nadziać, ksiażka serwisowa jest? nieoryginalne nerki