Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc,

powiem szczerze ze tak bogatej wersji jeszcze nie widzialem, w dodatku z BMW PL.

http://autoreduta.pl/portal/ar/komis/auto1488/BMW_530_2008.html?grupa=33

Czy moze ktos widzial ? Zastanawia mnie cena, to jakos 30% nowego auta. Dlaczego tak dobra cena ? Bo benzyna ? Jakie sa wasze opinie na temat 3.0i 272 KM, awaryjny, warto ? Czy taka ilosc bajerow to potecjalnie wieksze koszty ?

Opublikowano
Ciekawa sztuka, warto obejrzec. Kiedys byly inne autka z Reduty i nie pamietam czy raczej potwierdzil sie ich stan na zywo czy byl babol. Jesli jestes z WAW, warto podjechac. Chlopaki znaja sie na BMW nie od dzis.
Opublikowano
Kurcze niestety mam troche km do WAWY ;/

No tak jak za daleko to lepiej odpuść.

Może to auto będzie przejezdzało koło twojej wiochy to sobie zobaczysz :cool2:

Opublikowano

Do wyjechania bedzie dobrze Ponad 600km, caly dzien wyjety. Jednak tematem nie jest jak daleko mam do Wawy :mad2: !! Dla przypomnienia:

Czy moze ktos widzial ? Zastanawia mnie cena, to jakos 30% nowego auta. Dlaczego tak dobra cena ? Bo benzyna ? Jakie sa wasze opinie na temat 3.0i 272 KM, awaryjny, warto ? Czy taka ilosc bajerow to potecjalnie wieksze koszty ?

Opublikowano
Do wyjechania bedzie dobrze Ponad 600km, caly dzien wyjety. Jednak tematem nie jest jak daleko mam do Wawy :mad2: !! Dla przypomnienia:

...za podobne pieniądze i z tego samego rocznika mają 530d z przebiegiem 64tkm ... nie wiem czego się spodziewasz po 4x4 w 530stce benzynowej? ...to nie jest samochód do "latania bokami" a w normalnej eksploatacji to "przód Ci się nie włączy" ... a cena jest taka aby sprzedac 5-letnie auto

Opublikowano
Kurcze niestety mam troche km do WAWY ;/

No tak jak za daleko to lepiej odpuść.

Może to auto będzie przejezdzało koło twojej wiochy to sobie zobaczysz :cool2:

:lol: :lol: :cool2:

Opublikowano
Jak znajde w piatek czas to podjade obejrze, mam czujnik i inpe, ale nie podejdzie do tego modelu wiec tylko blachy sprawdze i wizualnie.
Opublikowano

Weź najpierw VIN i sprawdź do kiedy był serwisowany. Pewnie z dużym prawdopodobieństwem potwierdzisz przebieg lub wręcz przeciwnie.

Potem koniecznie miernik lakieru i do dzieła. Reduta lub się pomylić w kwestii wypadkowości. Ale to raczej wina handlowców, którzy dziwnie podchodzą do tematu.

Jak przebieg się potwierdzi i auto okaże się bezwypadkowe to weź go do ASO (wcześniej się umów, bo od ręki na 100% Cię nie przyjmą). Jak wszystko okaże się OK to utarguj 1000 zł na wachę i wracaj nim do domu.

Opublikowano

Jest ksiazka, serwis w Janki do 80tys pozniej serwis w Reduta. Ponoc 100% bezwypadek.

Jak znajde w piatek czas to podjade obejrze, mam czujnik i inpe, ale nie podejdzie do tego modelu wiec tylko blachy sprawdze i wizualnie.

Bede bardzo wdzieczny.

Macie jakies doswiadczenie z 530i ? Awaryjne ?

Sam jestem ciekaw ile mozna utargowac na takim aucie :)

Jak to jest ze auto w benzynie jest tansze niz D ? Przeciesz katalogowo to podobna cena.

Opublikowano
No i wszystko jak na dłoni. Autko raczej pewne, lekki obdrapaniec z tego co widać. Moim zdaniem warte tej ceny, na pewno z tym wyposażeniem.
Opublikowano

Wygarnij im tą obcierkę, bo oni lubią mieć dobrą opinię.

Jeśli to cała historia tego auta to trzeba go brać, bo jak Maciek przede mną napisał jest to niewątpliwie okazja!

Opublikowano

Jaka obcierka?

Taką wgniotkę i ryski można zatuszować bez lakierowania. Auto w mojej opinii w 100% bezwypadkowe.

Wycena robiona przy 35 tys a teraz auto ma 107

Opublikowano

Witam,

serdeczne dzieki za dokumenty, o przecierce powiedziano mi, nie lakierowali tego chyba od 2009roku, na calej furze jest ponoc ori lakier. Negocjuje sie cena ;/ generalnie pewnie nic wielkiego nie uwalcze ;)

Auto ponoc zostawiono w rozliczeniu stad taka dobra cena. Aj kusi mnie :D