Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam w swojej e46 zwykłe welurowe zice,a chciałbym z mpakietu za jakis czas, moje pytanie jakie są ' rodzaje' wnętrz z mpakietu, podgrzewane ,nie podgrzewane,z regulacjami,bez regulacji, zauwazylem ze w mpakiecie nie ma na lewym boczku regulacji lusterkami,co jeśli bym chciał zrobić swap wnętrza?, czy w moim 'gołym' sedanie jest możliwość podłąćzenia grzania tyłków itp?. jak wygląda sprawa?.

Opublikowano
zauwazylem ze w mpakiecie nie ma na lewym boczku regulacji lusterkami,
gdzie to zauwazyles ? To gdzie ma byc regulacja ? Ja mam pelny oryginalny m pak zew i wew i mam regulacje lusterkami na lewym boczku drzwi (kierowcy)

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg

Opublikowano

gdzieś na allegro bodajże, no ale skoro tak piszesz to pewnie tak jest, upewniam się tylko.

to skoro masz mpakiet, to jakie funkcje posiadaja zice? jak wyglada taki swap do 'gołego' ?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Bo to wnętrze z angola :mrgreen: dlatego sterowanie lusterek jest z drugiej strony :wink: ale spokojnie możesz zastosować, zamieniasz przełącznik i zaślepkę miejscami. Gorzej z samym fotelem, bo mata zajętości w takim przypadku będzie po stronie kierowcy :roll:

Jeśli chodzi o funkcje to zależnie od nabywcy w salonie :P były z grzaniem lub bez, z lędźwiami lub bez, elektryczne lub ręczne. Wszystko da się podłączyć, przejrzyj dział "zrób to sam" i wszystko znajdziesz.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
zauwazylem ze w mpakiecie nie ma na lewym boczku regulacji lusterkami,co jeśli bym chciał zrobić swap wnętrza?

brytol... kupić wersję europejską :D

Opublikowano

do kupna całości jest jeszcze bardzo daleko, ale chciałbym wiedzieć na czym stoję i czy warto..

Kupując wnętrze z full elektryką,czyli grzanie,fotele z pamiecia jak to piszecie,jak sie ma podłączenie?, czy elektryk bd miał jakiś większy problem?.

Bo czym więcej zabawy tym więcej mnie skosi..

I bede musial wymienic panel srodkowy bo mam tylko z ASC i dokupic z grzaniem siedzisk..

Mam swoja e46 w kolorze szarawym i na allegro znalazlem szara skore piekna, co myslicie? http://allegro.pl/bmw-e46-coupe-fotele-tapicerka-skora-m-pakiet-elek-i2950415910.html

Opublikowano

dla mnie akurat szara skora w bmw to najbrzydsza jaka moze byc

jesli koniecznie skora to czarna (m pak to czarny sufit itp, wszystko fajnie współgra) ale najlepiej alkantara, zreszta wlasnie za alkantare przy zakupie e46 płacono najwiecej ;)

jak listy to alu black cube

to jest moje zdanie, pamietaj kazdy moze miec inne :cool2:

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Młody90 masz coupe? Bo to wnętrze jest właśnie z takiej wersji i znowu to angol i "problemy" o których pisałem wcześniej + jeśli masz coupe to wajchy od składania foteli przednich są nie tak jak być powinny :mrgreen:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano

jesli fotele są sterowane ręcznie to pół biedy kupić z angola, gorzej jak dochodzi elektryka ;) wtedy to nie ma sensu

poza fotelami jeszcze pewnie boczki będą w skórze i teraz kwestia czy z HK czy bez ... poza tym składana kanapa czy nie ... chyba że masz Coupe ...

wnętrze mpakiet to jeszcze kierownica , gałka , podstopnica , listwy chyba ala carbon , podsufitka czarna i listwy progowe ...

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/

Opublikowano

koledzy moi mili xd mam sedana w wersji europejskiej, link z allegro mial byc tylko taki poglądowy co mi sie podoba a to ze angol to jest to wiem ;)

TO czy bedzie to skora szara,czarna czy tez różowa,zależy głównie od funduszy bo tanie to to nie jest i wszystko w swoim czasie pomalutku.

Opublikowano

Sam robiłem swap wnętrza tylko zwykły bez mpaka

Miałem welur z grzaniem jedynie.. kupiłem skóre bez grzania, i tapicer mi przełożył maty i wszystko git jest, jesli Ty chcesz zmieniać na taką samą opcje jak masz to żaden problem, jesli podłączyć grzanie ponoć jest bez problemu ale elektryke i pamieć to już wiekszy kłopot i wydatek

Opublikowano

dlatego jak bedzie tak daleko, to moze kogos z forum poproszę, kogoś kto robił to i nie zdupcy roboty.

Bo jak juz robic cos to konkretnie ;)