Skocz do zawartości

e90 318i WROCLAW WBAPF51030A425874

Rekomendowane odpowiedzi

Ponieważ jak widzisz robiłem nowe zdjęcia i nie zrobiłem zdjęcia silnika a nie chciałem wrzucać starego bo było by w innym otoczeniu co dla oglądającego mogłoby się wydać podejrzane.

Na życzenie każdego zainteresowanego bez problemu mogę zrobić zdjęcie każdego elementu z każdej wybranej strony i przesłać na email jak i również pojechać na każdą stację diagnostyczną jak i do każdego serwisu BMW.

Szukasz dziury w całym a tak na prawdę sam napisałeś, że jak zdejmujesz błotniki to ściągasz uszczelki czyli przywozisz auta POWYPADKOWE i zapewne oszukujesz ludzi wystawiając auto jako bezwypadek. Ja tak jak ściągam tak sprzedaję, sprawdzam czy było bite i to bmw na pewno bite nie było.

Pozdrawiam i zakończę już ten dialog jak jesteś zainteresowany przyjedź oglądnij jak będzie powypadkowe oddam Ci 2tys zł za stracony czas a nie oceniasz samochód po zdjęciach i odstraszasz potencjalnych klientów

Kolego hamuj swoje daleko idące wywody na temat oszustwa... :nienie:

Twoje auto w ogóle mnie nie interesuje... Choć wg mnie wygląda ładnie na zdjęciach i na pewno warto się zainteresować

I nigdzie nie użyłem słowa "powypadkowy"

Zapytałem tylko o drobne szczegóły.

Ten dział jest od tego by pomagać... Kolega wrzucił link każdy napisał co zauważył i tyle.

Dyskusja obok głównego wątku, nie ma sensu.