Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Podaj VIN

Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa

Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dla czego

Na warsztacie łączymy teorię z praktyką: nic nie działa i nikt nie wie dla czego!!!

Cięcie plazmowe oraz usługi tokarskie http://ttcs.pll/

Opublikowano

Dział dobry.

Pogrom, co cię zainteresowało w tym aucie? Bo pod maską to sapera potrzeba, żeby skutki wybuchu bomby usunął :8)

Opublikowano

No jak to co ;) bo z Wlkp są najlepsze bunie, o!

Tak na szybko zupełnie, bo po fotach robionych pralką to ciężko coś powiedzieć - obczaj kolory kierunków.

Opublikowano

Dziękuję.

Na Vin czekam, gość ma podesłać.

Co jest z tym silnikiem nie teges? Nie miałem wcześniej do czynienia z tym modelem.

Jeśli w ogóle dojdzie do spotkania, to tak - obczaję te kierunki, dzięki.

Opublikowano

Regulamin kolego :nienie:

Jedno auto - jeden watek i VIN koniecznie

A swoją drogą, tańszych e46 już nie było?? :mrgreen:

W tym drugim to lewy przedni błotnik zaraz sie rozsypie :duh: No chyba, ze to jakies dziwne odbicie - ale wg mnie to kupa rdzy

Opublikowano

Sorry, świeży to jestem.

Wolę kupić tańsze, ale na chodzie i doinwestować, niż wystrzelać się na starcie z monety i później się jej przyglądać na kołkach w garażu :8)

Opublikowano
Sorry, świeży to jestem.

Wolę kupić tańsze, ale na chodzie i doinwestować, niż wystrzelać się na starcie z monety i później się jej przyglądać na kołkach w garażu :8)

Ja bym sie pospieszył .

Okazja pełną gembą :lol:

Opublikowano
Sorry, świeży to jestem.

Tylko, że auto do inwestowania moze okazać się studnią bez dna i zamiast w garażu będzie stać u mechanika.

I nie robimy sobie jaj, tylko tak jak pisałeś "jesteś świeży" a my już trochę tego przerobilismy i każdy z kolegów powie Ci, że "tanie mięso psy jedzą" i nie ma okazji

Opublikowano

Pogrom, może jednak trochę rzeczywiście robimy sobie jaja, bo nas śmieszą takie rodzyny z allegro. Ludzie to łykają w nadziei, że jako jedyni w Polsce wyhaczyli okazję, a potem pękają wały, padają dwumasy, koła pasowe, wtryski, turbiny...

I jest lament, że takie miało być piękne BMW, a jest szrot.

W tych pieniąszach omijałbym 320d jak zło i modlił się do boga słońca o sporo szczęścia, żeby trafić na jakąś słabą i kiepsko wyposażoną (ale w jako takim sensownym stanie) benzynę.

Opublikowano

A ja właśnie do benzyny jestem uprzedzony. Gdyby to były dla mnie okazje, to już bym tam był i je oglądał. A, że się nie znam, tak jak WY, podrzucam Wam te "rodzyny", by się nauczyć, co konkretnie jest w nich nie tak, skoro są tańsze od pozostałych. I pisząc "konkretnie", mam na myśli "konkretnie". Bo starych prawideł i życiowych mądrości w charakterze "chytry straci dwa razy" to się nauczyłem, czytając baśnie.

Jeszcze raz z góry dziękuję za wszystkie rzetelne opinie.

Opublikowano

Rzeczywiście, pozostaje tylko życzyć udanych zakupów. Nic innego nie można dla ciebie tu na forum uczynić.

Bo o ile powyrywane plastiki i kierownicę powietrza przykręconą na wkręty w pierwszym rodzynie jeszcze można dojrzeć, tak problemów z mocą czy kołem dwumasowym chyba nie oczekujesz, że ktoś na fotkach dojrzy?

Coś mi się zdaje, że jeszcze tu wrócisz. Mimo wszystko powodzenia w zakupach.

Opublikowano
Auto od księdza, więc nie opowiadajcie głupot że to szmelc. Mnie ten fakt przekonuje do tego stopnia, że brałbym go w ciemno. I to nie są jaja :mrgreen:
Opublikowano
Auto od księdza, więc nie opowiadajcie głupot że to szmelc. Mnie ten fakt przekonuje do tego stopnia, że brałbym go w ciemno. I to nie są jaja :mrgreen:

:norty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.