Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Link do ogłoszenia (przebieg 177k + 12k nalotu właściciela)

http://otomoto.pl/bmw-320-navi-bixenon-pdc-bez-wkladu-C27391909.html

Ostatni serwis w BMW gdzieś około 15 października 2009 z przebiegiem 135k (potwierdzone w salonie BMW). Poniżej link do ostatniej aukcji na allegro:

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:XXb3Y7dNQOkJ:xarchiwum.pl/zadbane-bmw-e91-320d-i1970014139.html+&cd=10&hl=pl&ct=clnk&gl=pl

czyli styczeń 2012 miał 223k + to co obecny właściciel nalatał (12k) = minimum 235k

Chyba dam sobie spokój z kupnem auta w polsce ..

Opublikowano

Kierownica i gałka nowiutko obszyte :duh:

Ale 235tys km to przeceiz normalny przebieg, myślisz ze za granicą kupisz 7 letniego diesla z mniejszym przelotem??

Opublikowano
Kupi ale będzie dużo droższy od perełek z otoszroto. Tylko po co to robić ? Po pierwsze auta nie będzie można ubezpieczyć na kwotę z umowy bo w Polsce auta są tańsze. Potem trudno będzie je sprzedać za normalne pieniądze bo przecież diesel to musi mieć nalatane więcej niż 200 tyś. Jak mniej to kręcony przebieg :mad2:. Ja u siebie przerabiam wszystkie opisane minusy kupienia diesla z małym przebiegiem za większe pieniądze i powiem Ci że nie warto.
Opublikowano
myślisz ze za granicą kupisz 7 letniego diesla z mniejszym przelotem??

Pewnie że kupi, i to w cenie wielce atrakcyjnej. Podaję namiary do handlarza ktory takie perelki organizuje:

Abdul Wisimulacha +49 6253 35623, często go można spotkać przy Gross-Schwanz-Str. 49 obok Yusuf Doner Kebap

Opublikowano

witam

jeśli kolegę interesuje to pod koniec tygodnia będę miał e91 z 2006 roku. 320d 163KM z przebiegiem 175 tys. Auto odbieram w piątek bezpośrednio od właściciela w Niemczech.

Po szczegóły zapraszam na PW lub mail [email protected]

pzdr

Bartek

Opublikowano

Ale 235tys km to przeceiz normalny przebieg, myślisz ze za granicą kupisz 7 letniego diesla z mniejszym przelotem??

Nie chcę sobie pluć później w brodę że kupiłem coś, co na początku przekrętem śmierdziało. Co jeszcze jest nie tak, czego sprzedający nie powiedział?

Ja nie boję się dużego przebiegu, ale oczekuje uczciwości.

Opublikowano

Nie chcę sobie pluć później w brodę że kupiłem coś, co na początku przekrętem śmierdziało. Co jeszcze jest nie tak, czego sprzedający nie powiedział?

...Twoje pojęcie uczciwości to nie to samo wg. handlarzy ... handlarz kupuje to co najmłodsze i z największym przebiegiem: patrzę na bieżące aukcje w DE i najwięcej chętnych na 2-3 letnie z przebiegami ponad 160tkm ... cofanie licznika i ominęcie podatku to klasyka ... tyle będziesz wiedział ile sprawdzisz a im większa okazja to większy przekręt na 99.99%

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Oczekujesz uczciwośći? Ja też, zapraszam. viewtopic.php?f=5&t=209070

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Czy nie zauważyliście, że nikt z pytających w tym dziale nie chce aut forumowych? Przecież za drogie, za duży przebieg.... lepiej czatować na szrotomoto.
Opublikowano
Czy nie zauważyliście, że nikt z pytających w tym dziale nie chce aut forumowych? Przecież za drogie, za duży przebieg.... lepiej czatować na szrotomoto.

Bo zazwyczaj ludzie zakładający tu wątki są nowi na forum i należą do "wyławiaczy okazji" :D

Jeszcze jedno moje spostrzeżenie: nawet jak auto okaże sie "kiblem" to twardo obstają przy swoim i sami siebie oszukują gdyż boją się, że ktoś im okazje sprzątnie :duh:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zgadza się, ale zauważ, że pewnie część z zakładających tutaj wątek reklamuje auta, które sami sprzedają...tylko, że w większości wychodzi z tego antyreklama :)
Opublikowano
Zgadza się, ale zauważ, że pewnie część z zakładających tutaj wątek reklamuje auta, które sami sprzedają...tylko, że w większości wychodzi z tego antyreklama :)

:cool2: Dokładnie tak

Coraz częściej w wątku pojawia sie sprzedający - ale dzięki temu ten dział jest ciekawszy:)

Opublikowano

...a czego oczekiwac od "pokolenia" typu http://www.debliek.pl ...jadę grubo ale jak się komuś pokazuje poprzez posty całą prawdę o samochodzie i sprzedającym ( z resztą prosi nas o ocenę ) a potem on to kupuje komentując, że dla niego wszystko jest ok a niska cena pozwala miec rezerwę na "naprawy" ...poza tym na forum mercedesa w 203 jest bardziej "grubo" kiedy pokazuje się "przekręty" albo "dyletanctwo techniczne" ...namawianie ludzi do dobrego jest znacznie trudniejsze niż do złego ...