Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 164
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ile kosztuje Cie taka usługa ?

Jeśli to pytanie do mnie, to odbędzie się licytacja auta i cena będzie zależna od zainteresowania. Ponoć powinno to być między 60-70tys. Kosztorys osoby która zajmuje się cała sprawą nie jest mi znany, baaa jest tajny p; ale podejrzewam, że za darmo tego nie zrobi :evil:

Pozdrawiam,

Tomek

Opublikowano

Pytałem właśnie o koszt obsługi przez tą osobę.

Wiem co to za portal, sam kupowałem tam samochód dlatego pytam.

Rozwiewając jeszcze wątpliwości co niektórych - jeśli licytacje wygrasz - nie ma możliwości rezygnacji, jest to prawnie wiążąca umowa - to tak zebyś sie nie rozczarował.

U mnie wynikła pewna usterka - nie działał centralny gdy przyjechałem po odbiór auta. Spisałem protokół reklamacji - troche było przepychania ale zwrócili 200e za które w Polsce sobie to naprawiłem. Reszta bez zastrzeżeń - faktycznie opis był dobry.

Edit.

Ok, juz znalazłem ten samochód.

Pierwsza myśl - na pewno gruntowna polerka, auto ma slady zadrapań z myjni, mój tez tak miał - lakier był matowy.

Bardzo zadbany środek.

Zwróc uwage ze opony na wykonczeniu - koszt nowych min 2 tys plus felgi bo przecież nie wrzucisz 16 calowych na jakich teraz jest - zostaw sobie na zimowe.

Odnośnie ceny - powinien sie zamknac w okolicach 13 tys e dolicz opłaty, dowóz i rejestracje i tyle mniejwiecej wyjdzie.

Auto wygląda na pewne.

Opublikowano
Nie przyda Ci się - trzeba mieć salon sprzedaży samochodów zeby tam coś kupić
Opublikowano
Mój wujek ma komis :) wystarczy ? :D

To auta i tak kupujasz od wujka :D

Opublikowano
Mój wujek ma komis :) wystarczy ? :D

Mam nadzieje, że to nie Twój wujek jest bohaterem wątku, o reportażu, na temat tego co się dzieje w PL komisach :twisted: :twisted: :twisted: ło jezu ale zdanie :mrgreen:

Pozdrawiam,

Tomek

Opublikowano
Ale wszystko utajnione śmiechu warte :D przecież nikt z na s nie podkupi :D

A skąd ja mam wiedzieć coście za jedni? :nienie: :8)

Pozdrawiam,

Tomek

Opublikowano
Z tym wujkiem to byl zart :D :D ale z nudow moglbym zobaczyc ta stronke,tylko chlopaki nie cha przeslac :nienie:

Ja to dostałem info, że tam się zwykłemu śmiertelnikowi nie da wejść :nienie: od kogo ja to auto kupuje :shock:

Pozdrawiam,

Tomek

Opublikowano
Kiedy ja go nie mam :mad2: Mam wszystko na mailu, poważnie. Poza tym, w moim interesie leży, żebyśmy przestali o tym rozmawiać :evil:

Pozdrawiam,

Tomek

Opublikowano

Pisałem już że to aukcje dla dealerów samochodowych - nie da się tam wejść bez zalogowania - ray pisze prawdę.

Zeby sie zalogować trzeba przejść całą procedure - m.in wysłać dokumenty firmowe do Niemiec w celach weryfikacji że faktycznie jest się dealer-em.

Opublikowano

po prostu odezwali się Ci którzy mają coś do powiedzenia w temacie "sposób kupna" gdyż zajmują się sprzedażą samochodów używanych i stąd mają tam dostęp :D

mniejsza o większość kto skąd i dlaczego ..... :mad2:

pytanie dotyczyło co my na zakup samochodu w ten sposób - doradziliśmy według swoich doświadczeń, zobaczyliśmy jak auto wygląda na pierwszy rzut oka(Ci którzy tam kupowali) i tyle ....

decyzja należy do Ciebie ....

powodzenia

Opublikowano

Witam :)

Tak pobieżnie przeglądnąłem temat, ja kupiłem swoją e92 od automeritum, jak na razie wszystko jest git majonez, samochód sprawdzony przez ASO nie ma się do czego przyczepić, jedna rzecz której nie opisali to uszkodzony zderzak (chyba) przy próbie kradzieży zaślepki na spryskiwacz światła przedniego, ale uszkodzenie to było widoczne na zdjęciach. :)

Opublikowano

Kupiłem już dwie e91 przez automeritum, jeden z moich znajomych kupił u nich też e91 a inny forda galaxy. Wszystko bezproblemowo i tak jak powinno być.

Dla mnie rewelacyjna forma zakupów. Jak w salonie tylko w ludzkich pieniądzach

Opublikowano

Gdy szukałem dla siebie e91 też do nich dzwoniłem i wpłacałem zaliczkę ale 2 razy nie udało się wylicytować wybranego modelu .

Trochę mnie to zniechęciło bo nie chciałem brać tego co im się udało akurat wyrwać a to co sam wybrałem ale firma uczciwa i warta polecenia .

A może w taki sposób :lol:

http://paczto.pl/pacz/19214

Domek nad najczystszym jeziorem na Mazurach - Wakacje - Święta - Ferie - Weekendy - Sylwester -http://domkinarty.spanie.pl/
Opublikowano
Ja też miałem z nimi kontakt. Tak jak kolega wyżej nawet wpłaciłem zaliczkę, ale nie udało się wylicytować auta po ustalonej cenie.

co to za strona ? bo albo jestem ślepy i nie widze linku albo gadacie o jakiejś stronie o której pojęcia nie macie?!

Opublikowano
Tu się miesza wątek automeritum (w ostatnich postach, http://www.automeritum.pl) z faktycznie nieujawnioną przez nikogo stroną tylko dla wtajemniczonych gdzie licytuje się samochody.

to nie automeritum!! tam nie ma żadnych aukcji niemieckich. koledzy chyba udają że wiedzą o jakiejś stronie, a tak naprawde piszą na około juz 4 strone i zaden z nich nie jest w stanie podać co to za strona. NIe długo jakaś legenda zacznie krążyć :duh: