Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Odpaliłem auto właśnie i świeci się poducha. Może jednak nie ma takiej rzeźby i wystarczy wymiana napinacza ;) Jutro podepnę pod kompa i dam znać
Opublikowano

Kunio napisał(a):Wprawdzie ogłoszenia już nie ma, ale mam zdjęcia i VIN

Auto z 2005r. Zastanawia mnie tylko ze w VIN jest nawigacja, a siedzi kaseciak

Ogólnie auto wygląda na b. zadbane. 3 w rodzinie

Auto ma 167 tys km

PW45722

Zdjęcia i tu http://pokazywarka.pl/nj7fus/

czyli tutaj ?

Opublikowano
masz do samochodu ks. serwisowa? faktycznie drzwi zdają się mieć inny kolor, termostaty popadały, poduszka się świeci, chłopie nie che cie martwić ale jak bym wyłozył 30 tysięcy to nie tolerował bym tego typu niespodzianek..
Opublikowano
też mi się rzuciła ta różnica ale kontrolke gdzie tu widać wywalony napinacz ? uderzona czy nie jak dobrze zrobione to w czym problem takiego egzemplarza długo by szukać :) jak znajdę czas to wrzucę swojego turasa lekka zieleń kierunki żółte kaseciak szyba tył nie ele. ale co mnie to wystarcza i się podoba :)
Opublikowano
Też nie mam nic samochodu który jest powypadkowy ale dobrze zrobiony, bardziej denerwuje mnie to że ktoś pisze że bezwypadkowy, a z trzech składany..
Opublikowano
167 tysięcy... no proszę cie... Jak szukałem BMW dla siebie nie wiem dlaczego, co to za zabieg psychologiczny ale to była liczba na która najczęściej były skręcone liczniki. Właśnie dokładnie 167 tysięcy. Jak oglądałem kolejne BMW z przebiegiem nie 166000, nie 168000 ale właśnie 167000 to już mi się rzygać chciało. Stawiam całą swoją rodzinę i jeszcze paru sąsiadów na to że przebieg nieoryginalny.
Opublikowano
masz do samochodu ks. serwisowa? faktycznie drzwi zdają się mieć inny kolor, termostaty popadały, poduszka się świeci, chłopie nie che cie martwić ale jak bym wyłozył 30 tysięcy to nie tolerował bym tego typu niespodzianek..

Ostatni przeglad 160 tys w 2011. Widac ze auto niewiele jezdzone. Auto bylo uderzone ale mam to gdzies bo jest dobrze zrobione. Termostat byl walniety maly i juz to naprawilem. Auto sprawdzal mi dobry kolega ktory od lat naprawia bmw. Ocenil ze stan wewn/zewn i mechanicznie igla, tyle ze nie dziewica :-) swoja droga dziwne ze dopiero teraz sie interesujecie autem

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Kunio masz jeden z ładniejszych egzemplarzy jeżdżących po naszych drogach, a że jakiś lakiernik miał przy nim troszkę pracy..... 90% aut jeżdżących po Polsce miało jakieś przygody, znam przypadki, że nówki salonówki miały uszkodzenia, miej to gdzieś, cisz się jazdą.

Jak Tobie pasuje, to co innym do tego, nie przejmuj się.

RADOŚCI Z JAZDY życzę!!

Były: e30: 323i '83 // e34: 520i '95, 525i '91 // e46: 320d '99 320d '02 // e39: 525tds '96, 520d '02, 528i '98, 525d '00 // e60 520 M47 + wirus, 520d N47 // e83 N47

Pozdrawiam

Krzychu.

Opublikowano
co do przebiegu to się zgodze jest to plaga ale nic z tym nie da się zrobić ja np.przy zakupie miałem 174k z hakiem i w serwisie BMW przez kluczyk i kompa uznali ze przebieg jest nie ruszony właścicielem był 56 letni pan z Królestwa Niderlandów który miał wcześniej E30 i tą zostawił tj.E46 w rozliczenie i wziął F31,tyle mi mógł serwis przekazać bo tak się zgodził były właściciel,ale E46 mam w środku bardzo zadbane sam sobie zrobiłem 2 rysy na klapce od popielniczki,kiera nie wytarta jak i lewarek no i fotele były jak nowe wszystko działa bez problemowo silnik po podpięciu pod kompa,a raczej wtryski(tu znajomy uznał to za wyznacznik dobrej kompresji i kondycji silnika) były dziewicze jak określił mój znajomy mechanik 0,01 było na jednym 3 cylindrze jak pamiętam,więc auto albo siedziało na warsztacie długo albo gość chciał mieć wszystko lala i co o tym myśleć kupiłem i jeżdżę rok bez niespodzianek wymiana podstawowych części i śmiga tak że tylko się cieszyć co prawda nie jest to 5 czy 7 ale mi jeździ sie super :cool2:
Opublikowano
Co do przebiegu, wtrysków etc to w tym tyg sprawdzę to i dam znać. Nie przejmuję się opiniami użytkownikow że walony itp. A to że dałem 30 tys i że ma uwalony termostat to śmiechu warte. Przecieć to nie nowe auto ludzie!! Wymieniłem termostat, filtry, olej i śmigam. Więcej nic nie trzeba robić więc opinie j/w są śmieszne...
Opublikowano
a dokładnie masz racje to nie jest nowe auto,niekiedy nowe zaraz wraca do serwisu bo coś nie chce jechać :) teraz niektórzy negują cena usterki ale sami mieli może ich zdaniem igłe co w praktyce po paru miesiącach wyszło coś innego i cisza :) "moje" jest super,a inni co tam,mnie w tajniki BMW wprowadził HIPO co prawda zaczynałem od JEDYNKI a w praktyce jeżdżę 320d i dzięki mu za to że nie potraktował mnie z góry jako kolejnego nieogarniętego forumowicza bo jego sugestie i podpowiedzi przydały mi się bardzo w szukaniu dzieki Hubert :cool2:
Opublikowano
a napewno masz wywalony ten napinacz ?? z tego co sie orientuje to fotel pasażera miał taki problem że napinacz był OK a pokazywał błąd i wystarczyło poprawić styki sprawdzałeś to ??
Opublikowano

Naprawde piękna bunia :cool2:

Zazdroszcze koloru - bosko wygląda E46 w tym popielu - taki szukałem tylko ja chciałem benzyne R6 plus junkers :8)