Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
What a fuc.ing joke ? Miałem się nie odzywać ale co mi tam. Jak możesz jeszcze interesować się tym autem, przecież w nim prawie nic się nie zgadza. Koledzy chyba już wystarczająco dużo napisali na ten temat.

...a może chodzi komuś o sprawdzenie czy "wałki" są łatwo czy trudno rozpoznawalne? ... jak by nie patrzec Forum jest kopalnią informacji ...

Opublikowano
Pewnie część osób tak robi. Koniec końców zawsze coś się znajdzie, bo tak czepialskiej bandy zawistnych skurbyczyków to ciężko szukać gdzie indziej :twisted: Gorzej, że tu trafia drobny % aut, które w ogóle są w handlu, na tadycyjnych giełdach, w komisach...
Opublikowano
Pewnie część osób tak robi. Koniec końców zawsze coś się znajdzie, bo tak czepialskiej bandy zawistnych skurbyczyków to ciężko szukać gdzie indziej :twisted: Gorzej, że tu trafia drobny % aut, które w ogóle są w handlu, na tadycyjnych giełdach, w komisach...

...racja ...co do "bandy" dodał bym jeszcze " durnych" ...

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
auto stalo w auto dream czy jak tam oni sie nazywaja, stala pol roku nie sprzedala sie wiec koles ja zabral, gadalem z kolesiem z komisu to twierdzil ze wlasciciel zrobil sobie lift bo chcial.... akurat
Krzysztof
Opublikowano
Czytam, czytam i oczom nie wierzę... ktoś jest jeszcze zainteresowany tym autem. Jak do mnie przyjeżdżają potencjalni kupujący to jest z nimi dwóch blacharzy, dwóch mechaników, dwóch doradców i jeszcze wszystko jest sprawdzane w ASO pewnie też przynajmniej dwóch i jeszcze są jakieś uwagi. Tu ewidentny szczepan i jest chętny, poproszę takich klientów. :mad2:
http://img638.imageshack.us/img638/9205/panoramaaut.png
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Czytam, czytam i oczom nie wierzę... ktoś jest jeszcze zainteresowany tym autem. Jak do mnie przyjeżdżają potencjalni kupujący to jest z nimi dwóch blacharzy, dwóch mechaników, dwóch doradców i jeszcze wszystko jest sprawdzane w ASO pewnie też przynajmniej dwóch i jeszcze są jakieś uwagi. Tu ewidentny szczepan i jest chętny, poproszę takich klientów. :mad2:

To chyba masz niezle wycieczki busami jak po 6 przyjezdzaja ogladac auto :mrgreen:

Krzysztof
Opublikowano

Zdarzają się wycieczki nie z tej ziemii, ostatnio był klient oglądać nissana qashqai, przyjechał w odwilż i po otwarciu maski ukazał mu się mokry nalot w całej komorze, pomimo że silnik nie myty, normalnie ukurzony, zrobił wielką aferę, ze silnik myty itp..., nie przekonało go nawet to, że pokazałem mu komory w kilku autach, myte i koniec.

Normalnych ludzi, ze świecą szukać. Sprzedaż aut idzie jak krew z nosa, auta z przebiegiem zaczynającym się na 2, nie sprzedają się wogóle.

http://img638.imageshack.us/img638/9205/panoramaaut.png
Opublikowano

To nie jest e91 jak w temacie postu, e91 to kombi... to jest e90 pre-LCI z kilkoma częsciami z e90 LCI (zderzaki, maska, lampy i klapa z tyłu)

mysle ze jakby ktoś robił takie zmiany w aucie jak tu to by była mega duża fotorelacja... i jakiś mega pasjonat - albo inaczej czlowiek szalony:)))