Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 992
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Członkowie klubu
Opublikowano
Ma ktos informacje o jakims kolejnym evencie BMW w Holandii? Bo szukam i nie bardzo mogę cos znalezc.. Wie ktos cos gdzieś?
Opublikowano
może nie konkretnie wszystko dookoła BMW ale sporo się teraz dzieje w temacie - jest lato :D - i praktycznie w każdy weekend coś gdzieś się dzieje, bardzo fajne eventy nieraz, chcesz to coś można razem objechać..2 tyg temu był np na CPZ dzień BMW, bardzo udana imprezka
  • 1 miesiąc temu...
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Widze ze forum umarlo. Czas odswiezyc temat. Kto chetny na jakies spotkanie za 2-3 tygodnie? Moze ktos wie cos o jakims zlocie w nl w najblizszym czasie? Zyjcie cos!! Czekam na odzew..
Opublikowano

wpisujcie się na listę

buchol e46 330xi

Tomek e60 545i

Ibo e46 328i

hakan e46 328i

Ergwan e92 330d

cerkez e30 328i

Michał f10 523i

Ensar e39 535i

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
Witam odgrzebuje ten temat bo nic nie moge znalezc.czy sa organizowane jakies spotkania w nl?szukam szukam nic nie znalazlem moze by zorganizowac jakis spocik?
  • 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Elllo

Jestem Kamil i pracuje w PL warsztacie samochodowym in Dordrecht (jakby co sluże pomocą)

Koledzy więc jak będzie może jakis zlocik w NL???

Bo nie wiem czy pędzić z pracami nad strojeniem i wykończaniem mojego projektu 323i soft turbo.

Ps. Mogę zorganizować opony na dopalenie/dokończenie podczas zlotu chętni? (Jaki inch?)

• 3 tygodnie później...
  • Członkowie klubu
Opublikowano

Dobra. Odswiezamy temat. Pogoda coraz lepsza, trzeba się ruszyc!!! Jakies spotkanie w niedziele za 3-4 tygodnie? Ktos chętny? Wpisywac się.. dokładny termin i miejsce dogadamy później.

1.elus_WSH

• Członkowie klubu
Opublikowano

1. elus_WSH

2. Bigger

3. Bibi330xi

4. Bmw_e60_545i

5. Patryk IS

Opublikowano
1. elus_WSH

2. Bigger

3. Bibi330xi

4. Bmw_e60_545i

5. Patryk IS

6. krzykxyz

7. TolekAnabolek

8.Borek216

Opublikowano
Panowie co powiecie na 22.05.2016? Vlaardingen nad jeziorem? Jakies inne propozycje?