Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam , jestem nowy na tym forum a to moj pierwszy temat , mam następujący problem , kupiłem niedawno E34 525i . Wszystko ładnie pięknie , tylko nie odpalał . Sprzedający mówił ze akumulator siadł . Naładowałem akumulator prostownikiem poczym odpalilem . Odpalil za 1 razem wszystko ok , dziala , podjechalem nim kawalek wszystko ok . Problem w tym ze po okolo 10 minutach samochod zgasl i nie chcial juz odpalic . AKumulator siadl , kontrolki zaczely coraz gorzej swiecic itp . Naładowałem akumulator spowrotem i sytuacja sie powtórzyła . Mam pytanie , co to moze byc ? Wina starego akumulatora czy moze cos innego ? Z góry dziekuje za odpowiedz i pomoc:)

viewtopic.php?f=71&t=117569

Opublikowano
Aku to na bank do wymiany bo po prostu pewnie się nie ładuje :cool2: ale sprawdź miernikiem ładowanie
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
ładowania nie masz w aucie,kontrolka ci się nie świeci? do sprawdzenia alternator ,szczotki ,regulator napięcia lub skończył sie alternator
iZzI
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.