Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem że w temacie ringów było już wiele (czytałem) ale czy ma ktoś lub zna kogoś kto ma coś takiego:

http://allegro.pl/show_item.php?item=3000735384

W tytule aukcji gość pisze że są żółte, a w opisie że żółto pomarańczowe, jesli ktoś jest w temacie to niech pisze czy bardziej żółte czy pomarańczowe (czy można ufać tym fotkom?) i czy to coś warte.

Opublikowano

dobre to ..... ringi są ale delikatnie i nie rzucają się debilnie tak jak te niebieskie. Heh ...jak widzę czopasów co sieją role w tych ringach CFLCCFFL ...siara na maxa.

Chłopcy zapominają że elegancja to sztuka umiaru :) a tak to tylko siarę robią marce. Bo nie widac BMW ...tylko te ich 4 niebieskie kółeczka ...audi? :D

Opublikowano

Chyba najlepiej zrobione z tych ktore widzialem, ale odzwierciedla sie to troszke w cenie.

Ladnie, gesto upakowane LEDy SMD.

Dla mnie na TAK :cool2:

Opublikowano
dobre to ..... ringi są ale delikatnie i nie rzucają się debilnie tak jak te niebieskie. Heh ...jak widzę czopasów co sieją role w tych ringach CFLCCFFL ...siara na maxa.

Chłopcy zapominają że elegancja to sztuka umiaru :) a tak to tylko siarę robią marce. Bo nie widac BMW ...tylko te ich 4 niebieskie kółeczka ...audi? :D

Zależy mi na czymś co by było zbliżone do oryginalnych Angel Eyes, a CCFL świeci mizerniutko (niektórzy uważają to za zaletę). Poza tym nie mam xenona, a żarówki święcą jasną żółtą barwą więc powinno to fajnie się skomponować.

Opublikowano
zolte ringi smd pasuja jak nie masz xenonow a jesli masz to lepiej pasuja biale . jak sie kuupuje smd z moduem drl to jezdzi sie na dziennych i jest git . w kwietniu zobaczsz takie w mojej jak worce do karju ;) ja biale montuje bo ma xenona, na yotube zobcz jak to wyglada

Otóz to. Xenona nie mam, a żarówki świecą mi jasną żółtą barwą.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

eee.no nie przesadzaj.ja mam ccfl i nie swieca na niebiesko tylko bialo i nie wygladaja wiesniacko tylko tak jak ori.sam nie lubie druciarstwa.zalezy co sie kupi i jak zamatuje.te zolte bardzo mi sie podobaja i ciekaw jestem jak na aucie by wygladaly.najbardziej podoba mi sie opcja zblizona do zoltych ringow w nowych modelach bmw ale w czasie gdu swoje ccfl zakladalem innych nie bylo.