Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sa specjalne kleje do klejenia luster np albo szkla do scian etc. Montazowe takie.

Dostaniesz w kazdej castoramie czy praktikerze. Na pewno zda egzamin! :8)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

i kurcze nie wiem czym to przykleić i juz 2 tydzien jezdze bez lewego lusterka :mad2:

No nie wierze w to co piszesz!!

Przez dwa tygodnie nie zaszedłeś do jakiegoś sklepu po klej i jeździsz bez najważniejszego lusterka :mad2:

To jakaś ściema z tym co piszesz.... i co czekałeś, aż na forum ktoś Ci napisze, że jest specjalny klej do lusterek BMW?

Sorki, że jestem niemiły, ale powielasz stereotyp, jak to inni myślą o kierowcach BMW...

Były: e30: 323i '83 // e34: 520i '95, 525i '91 // e46: 320d '99 320d '02 // e39: 525tds '96, 520d '02, 528i '98, 525d '00 // e60 520 M47 + wirus, 520d N47 // e83 N47

Pozdrawiam

Krzychu.

Opublikowano

elvis wszystko się zgadza :D tylko powiedz mi jak mam to podłączyć żeby właczały sie poniżej 5 stopni :P

no co jeden to inna teoria :P wiec sam nie wiem :D

szukam
Opublikowano

i kurcze nie wiem czym to przykleić i juz 2 tydzien jezdze bez lewego lusterka :mad2:

No nie wierze w to co piszesz!!

Przez dwa tygodnie nie zaszedłeś do jakiegoś sklepu po klej i jeździsz bez najważniejszego lusterka :mad2:

To jakaś ściema z tym co piszesz.... i co czekałeś, aż na forum ktoś Ci napisze, że jest specjalny klej do lusterek BMW?

Sorki, że jestem niemiły, ale powielasz stereotyp, jak to inni myślą o kierowcach BMW...

nie ma ściemy, jezdze tak bo pierwsze wkład był skuty lodem i czekałem na roztopy hehe :D dwa nie mialem nigdy doczynienia ze stolarką ani z klejeniem luster szyb czy innych materiałów i poprostu zapytałem ze może ktoś kleił i mu sie trzyma do teraz i coś poleci, a trzy moje lenistwo nawet mnie czasem zaskakuje z tego co widze to jeszcze z tydzien albo dwa pojezdze zanim trafie do castoramy,

i na koniec uspokoje Cie kolego nie jestem debilem, piratem, dresem ani wieśniakiem stereotypy do mnie nie pasują, pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Człowiek z natury jest leniwy.....

Zajedź na pierwszą lepszą stację paliw, kup dobry dwu-składnikowy klej, jakiego Patexa i po problemie. Kupowałem ostatnio coś podobnego, zapłaciłem 6PLN, już po 5 minutach związał i jest git.... troszkę niebezpieczne jeździć bez tego lusterka, o mandacie nie wspomnę..

Były: e30: 323i '83 // e34: 520i '95, 525i '91 // e46: 320d '99 320d '02 // e39: 525tds '96, 520d '02, 528i '98, 525d '00 // e60 520 M47 + wirus, 520d N47 // e83 N47

Pozdrawiam

Krzychu.