Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

zakupiłem BMW w grudniu 2012 roku.

Nigdzie nie widziałem dwóch różnych wersji Speed Limit Info... zdawało mi się, że moje auto wycenione katalogowo na 346 000 zł, będzie posiadało funkcję odczytywania znaków zakazu wyprzedzania, tymczasem tak nie jest..

Wiecie może o co chodzi ? Czy jest to kwestia oprogramowania tylko, czy po prostu mam jakąś gorszą wersję ? :mad2:

Opublikowano

To weszło około połowy 2012, więc możesz jeszcze nie mieć. A masz HUD w pełnym kolorze, tzn masz np biały kolor?

Który masz miesiąc produkcji? Idrive też masz pewnie jeszcze stary?

Opublikowano

Autko z 29 lutego 2012. HUD w pełnym kolorze, na pewno weszło to wcześniej niż połowa 2012...

Ale nie zdaje mi się, żeby to było co innego niż oprogramowanie...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Niestety , dużo zmian w produkcji po zmianach lipcowych ..

Bimmer Retrofit Polska

Zajmujemy się diagnostyką, kodowaniem, programowaniem, naprawą sterowników, doposażenia moduły BMW, konwersją BMW z importu, DVD FREE, CIC seria F i E, BMW APPS, imp. naprawczych kodów FSC

Nasza firma posiada w BMW AG status External Service Partner

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bzdura !

Speed Limit info jest realizowane przez kamerę KAFAS na szybie.

No passing info korzysta również z tej kamery plus dodatkowo ma gadżety zamontowane z tego co pamiętam w zderzakach..

Speed limit info mam w naszej F30 i wyświetla na zegarach (kombi) i HUD. Zobacz jakie masz opcje ustawione w HUD (w cic) ...

Bimmer Retrofit Polska

Zajmujemy się diagnostyką, kodowaniem, programowaniem, naprawą sterowników, doposażenia moduły BMW, konwersją BMW z importu, DVD FREE, CIC seria F i E, BMW APPS, imp. naprawczych kodów FSC

Nasza firma posiada w BMW AG status External Service Partner

Opublikowano

Tak mi podpowiedział jeden z fachowców od BMW... więc sam już nie wiem

Na pewno nie mam w opcjach Head-Up Zakazów wyprzedzania..

Nie jest to kwestia oprogramowania czasem ?