Skocz do zawartości

BMW 323 Beżowa skóra Stan perfekcyjny! WBABL32060JP67776

Rekomendowane odpowiedzi

Z tego co pamiętam, dwóch forumowiczów próbowało Ci delikatnie powiedzieć że nie ma co się pchać w to auto, bo było sprzedane właśnie z tego powodu że ktoś nie mógł dojść z nim do ładu. Miałeś te informacje przed kupnem (większość kupujących nie ma takiego komfortu) a i tak to auto kupiłeś. NIe wiem o jakiej pomocy piszesz bo przecież ją dostałeś. Chyba że mamy się wszyscy przebrać w kobinezony i składać auto do kupy.Możesz się pocieszyć że nie jesteś jedyny (powiedziałbym nawet że tacy kupujący to większość przynajmniej na forum). Pretensje tylko do siebie.

Może gdybym umiał i lubił grzebać przy aucie też bym wychodził z założenia, że lepiej kupić dwa w cenie jednego i poskładać wszystko do kupy, ale nie umiem.

Naprawdę życzę jak najszybszego doprowadzenia auta do użyteczności, ale sytuacje takie jak Twoja będą zawsze wywoływały uśmiech na mojej twarzy (pewnie nie tylko mojej)

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Może gdybym umiał i lubił grzebać przy aucie też bym wychodził z założenia, że lepiej kupić dwa w cenie jednego i poskładać wszystko do kupy, ale nie umiem.

Takie cos jest mozliwe i opłacalne, ale tylko w przypadku takich aut jak e30, moze jeszcze e36.

W przypadku e92 czy e60 cheć zaoszczędzenia na siłe zawsze kończy się źle.

spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...

w końcu ktoś je do kupy składa z tych przystanków i topielców i jakoś jeżdżą, także komus może się i opłaca. Ale jak mówiłem to nie moja bajka. Przecież był tu nawet słynny Waldek od X5M który zbudował je sam od podstaw :shock: i jeszcze jak znam życie dobrze na tym zarobił

Pozdrawiam

w końcu ktoś je do kupy składa z tych przystanków i topielców i jakoś jeżdżą, także komus może się i opłaca. Ale jak mówiłem to nie moja bajka. Przecież był tu nawet słynny Waldek od X5M który zbudował je sam od podstaw :shock: i jeszcze jak znam życie dobrze na tym zarobił

Pozdrawiam

Tak oczywiscie, co do handlarzy to im sie zawsze opłaca.

Ja pisałem o zwykłych ludziach, którzy chcieli by miec DOBRE auto zrobione dla SIEBIE. I tu skladanie e30 czy e36 ma jeszcze sens, ale takie składanie e92 - to już opłaca sie tylko sprzedawcom-krętaczom.

jeszcze rok temu mnie ruszało że handlarze kręcą jak mogą, teraz mnie to nie rusza, a wręcz się im nie dziwie, skoro ludzie lubią być oszukiwani. Tak samo jak śmieszy mnie naiwność "oszukanych" w Amber Gold. Niektórzy chyba za bardzo wzieli do siebie powiedzenie, że pieniądze leżą na ziemi :mrgreen:

koniec OT

jak tam beżowe skóry z 323? Sprzedały się czy nie, orientuje się ktoś?

Mam nadzieję, że nie odezwie się jakiś druciarz, jak to już wielokrotnie miało miejsce, który stwierdzi, "że jak zrobione zgodnie ze sztuką to da się jezdzić" Cokolwiek nie oznacza stwierdzenie- zgodnie ze sztuką. Jak widać na załączonym obrazku, da się :mrgreen:

ale Panowie kto sklada e92????????????????????????????

Co drugie e92 w Polsce przeszło daleko idące naprawy blacharsko-lakiernicze. Jak chodzi o auta z USA - myślę ze jakies 80%.

Z aut wklejanych na tym forum do oceny, to 90% e92 z USA okazywało sie strasznymi ulepami po szkodzie całkowitej.