Skocz do zawartości

BMW 323 Beżowa skóra Stan perfekcyjny! WBABL32060JP67776

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze

Tu masz instrukcję do rozkodowania vin:

viewtopic.php?f=44&t=182523

Zastanawia mnie jak się jeździ na deszczu w na odwrót założonych oponach kierunkowych..pewnie niezapomniane wrażenia :mrgreen:

Ciekawy ten vin..

Numer podwozia WBABL32060JP67776

Kod typu BL32

Typ 318CI (EUR)

Typoszereg E E46 (2)

Seria 3

Rodzaj konstrukcji COUPE

Układ kierowniczy RL

Drzwi 2

Silnik M43/TU

Pojemność skokowa 1.90

Moc 87

Napęd HECK

Skrzynia biegów MECH

Kolor STAHLBLAU METALLIC (372)

Tapicerka STOFF FLOCK RAUTE/GRAU (E3TT)

Data prod. 2000-03-22

Składanie Wyposażenie

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S290A LM RAEDER/STERNSPEICHE 44 Obr. BMW, st. le. spr. gwiaz. 44

S302A ALARMANLAGE Instalacja alarmowa

S428A WARNDREIECK Trójkąt ostrzegawczy i apteczka

S431A INNENSPIEGEL,AUTOMATISCH ABBLENDEND Lusterko wewn. ściemniane automatycznie

S441A RAUCHERPAKET Pakiet dla palących

S508A PARK DISTANCE CONTROL (PDC) Park Distance Control (PDC)

S520A NEBELSCHEINWERFER Lampa przeciwmgłowa

S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna

S661A RADIO BMW BUSINESS Radio BMW Business (C43)

S692A CD WECHSLER I-BUS VORBEREITUNG Instalacja zmieniarki BMW na 6 CD I-Bus

L812A ENGLAND/IRLAND AUSFUEHRUNG Wersja krajowa Wielka Brytania

S850A ZUSAETZL. TANKFUELLUNG EXPORT Dodatkowe napełnienie zbiorn. na eksport

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa

S877A UEBERKREUZBEDIENUNG ENTFALL Brak obsługi krzyżowej

S880A ENGLISCH / BORDLITERATUR Literatura pokładowa, angielski

Składanie Wyposażenie seryjne

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S226A SPORTLICHE FAHRWERKSABSTIMMUNG Sportowe dostosowanie podwozia

S255A SPORT-LEDERLENKRAD Kierownica sportowa ze skóry z poduszką

S832A BATTERIE IM KOFFERRAUM akumulator w bagażniku

S853A SPRACHVERSION ENGLISCH Wersja językowa, angielski

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

tego już nie ale czekam na inną ofertę od chłopaków którzy tak mi odpisali " Auto jest w stanie IDEALNYM, nic nie trzeba w nie wkladac, wszystko jest z nim w porzadku. I jakiej naprawy ? My zadnej naprawy tu nie robilismy, auto było w calosci... Na pewno mowimy o tym samym aucie ? Ja mam grafitowe 323ci - premiumcarselection.otomoto.pl ciekawa co będzie :duh:

witam oto co odpisali :Sorki, nie jestem już w firmie, mam na komputerze dziesiatki vinow, podalem zły - to oczywiscie nie jest od tego auta - tutaj nic się nie zgadza.

Jutro w biurze mogę podac poprawny z dow rej.

Prosze o sprostowanie tego na forum lub najlepiej usuniecie tego watku, poniewaz robi on nam zupelnie niepotrzebnie i nieslusznie antyreklame. Bardzo prosze o polubowne usuniecie tego, a autko, ktore stoi u nas sprawdzimy jutro.azku z tym proszę o zamknięcie tego wątku :cry2:

• Zasłużeni forumowicze
Rocznik, kolor i lampy się zgadzają :lol:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

też z natury jestem optymistą ale nie chcę tanich afer szukam auta nie problemów więc niech ktoś podpowie jak taki watek usunąć bo ogłoszeniodawca tak sobie życzy i czy to jest możliwe? a czt wklejanie do tego tematu linków z ogłoszeń jest nielegalne ? czekam niecierpliwie na opdowiedż :roll:

Witam , :8) swoją drogą może faktycznie podali zły vin ,ale jeśli mają tam taki chaos że mylą nr .vin to pewnie i cała reszta przypomina turecki szrot, a apele o usunięcie info z forum powinny zostać bez odzewu , jeśli to jest anglik a coś czuje że tak jest to uprawnione jest nazywanie tych typków oszustami -to tak łagodnie na :duh: forum

Ja myślę, ze tu się dużo rzeczy nie zgadza.

Natomiast proponuje usunąć temat PO WERYFIKACJI i podaniu poprawnego VINU :)

To chyba w ogole jest vin od innego auta, bo jest wyraznie, ze 318, a auto z ogloszenia ma dwie rury, akumulator w bagazniku no i sama fotka silnika wskazuje, ze to cos powyzej 2l :8) no na pewno nie 318 w kazdym razie. Poza tym z vin wychodzi tapicerka welur, a tu skora. Ale swoja droga kolesie ladnie zakreceni, ze im sie viny pomieszaly. Tez szukam wlasnie coupejki w podobnej kwocie. Moze doradzicie jaki motor najlepszy do tego modelu tzn. W sumie to interesuje mnie albo 323 albo 328 :P :P mniejsze za slabe :8)

To chyba w ogole jest vin od innego auta, bo jest wyraznie, ze 318, a auto z ogloszenia ma dwie rury, akumulator w bagazniku no i sama fotka silnika wskazuje, ze to cos powyzej 2l :8) no na pewno nie 318 w kazdym razie. Poza tym z vin wychodzi tapicerka welur, a tu skora. Ale swoja droga kolesie ladnie zakreceni, ze im sie viny pomieszaly. Tez szukam wlasnie coupejki w podobnej kwocie. Moze doradzicie jaki motor najlepszy do tego modelu tzn. W sumie to interesuje mnie albo 323 albo 328 :P :P mniejsze za slabe :8)

VIN jest od innego auta to pewne, ale nieraz się zdarza ze ludzie sprzedają auta pokradziezowe, albo sprowadzone bez akcyzy czy bez dokumentów "uzupełnione" o VIN z jakiegos rozbitka. Wtedy wiele rzeczy się nie zgadza.

Taki anglik 323i coupe lekko uderzony, ale bez prawa do rejestracji w anglii kosztuje 400-500 funtów, nie wiecej. Także gra jest warta swieczki.

Kiedyś szukałem peugeota 406 dla kogos z rodziny w wersji 3.0 V6. Znalezlismy w końcu bardzo ładną sztukę. Pojechalismy oglądać, auto sliczne, super wyposazone, całkiem zadbane. Niestety okazało się że to przełozony anglik, chociaz przekładka zrobiona profesjonalnie. Spisaliśmy VIN i sprawdzilismy go w Peugeocie. I wg VINU był to 406 z silnikiem 2.0 HDI z rynku polskiego. Skoro ludzie kręcili na takich autach jak 406, to na e46 też to na pewno sie zdarza i to częsciej.

Nie mówię że tak jest w tym wypadku, bo pewnie po prostu pomylili VIN podając go. Ale zawsze trzeba byc ostroznym.

spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...

Masz racje Maciek323, pomysly bywaja przerozne, wiec zawsze warto uwazac. Tym bardziej moze w tym przypadku ktos kto ma niedaleko niech podjedzie i obejrzy to autko na zywo, powinno to rozjasnic nieco te ciekawa sprawe i pomoc koledze w ew podjeciu zainteresowania tym egzemplarzem, bo dotychczasowe dywagacje sa jak wrozenie z fusow, skoro autor tego posta nie widzial auta, a nawet nie wie czy poprawny vin podaje :duh: albo raczej z tego co pisze dalej podaje niepoprawny :mad2:

• Zasłużeni forumowicze
Coś mi się wydaje, że sprawdzili vin i ten jest właściwy :lol:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Dokladnie. Ja nie chcial bym sie bawic w sherlocka, ale moze to konkurencja nawzajem sobie takie swinki podklada oczerniajac wzajemnie autka :twisted: a np. ten watek jest zalozyl ktos bez vinu i do teraz go nie podal... :roll: faktycznie tylko syf sie przez to robi i wrozenie z fusow bez zadnych konkretow, a chyba nie o to tu chodzi :?