Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
To są lampy poliftowe i jeśli się na nie zdecydujesz to będziesz musiał przerobić wiązkę elektryczną, bo nie będą działać prawidłowo. Niestety nie jest to model lamp Plug&Play. Przednie kierunki tylko OEM BOSCH białe - MPakiet lub białe zamienniki.
Opublikowano
a to czasem nie są lampy do przedlifta tylko wygladają na poliftowe ? :) bo sprzedajacy wyraznie napisał że od 98-01 wiec zadzwon i spytaj o wtyczke :)
szukam
Opublikowano

takie żeby tobie sie podobało i nie robiło bardzo wioski. Ja lubie ciemne światła wiec mam wszystko przyciemnione, lampy przednie, halogeny, kierunki przednie i lampy tylne też mam przyciemnione bo tak mi sie podoba :D

jak ci się podobają chromy to zakładaj, jak czarne to zakłada. Ty tym autem jeździsz a nie inni i tobie ma sie podobac jak na nie patrzysz. Natomiast fajnie by było jakby dodatki ze soba grały bo jak założysz np. tylne lampy z białym kierunkiem a z przodu z czarnym to już chyba średnio wyglada. Do tego czy masz chromy na szybach i nerkach czy moze czarne listwy, itp.

Ja mam auto jasne i dodatki robie ciemne/czarne

szukam
Opublikowano
No właśnie powiem Ci że mam srebrne auto i jednak zdecyduje się Na te Lampy z białym paskiem i migacze też białym również te boczne i powinno być ok ..Mi wiochą zalatuje diodowe ogólnie to tylko te jasne bo Ciemne na srebrnym nawet fajnie wyglądają no ale chce żeby auto wyglądało na po lift wiec pierwsza opcja moja :)
Opublikowano
a ja ci powiem że kupiłem auto z zwykłymi lampami z tyłu, z pomarańczowymi kierunkami. Tak jak w aucie byłem/jestem zakochany, tak tylne lampy uważam za stylistyczną porażkę. Pierwsze co chciałem robić tym aucie to właśnie wsadzić lampy poliftowe bo nie ukrywajmy są ładniejsze. Trochę się zaznajomiłem z marką, pokochałem ją na swój sposób i teraz się cieszę że togo nie zrobiłem bo nie zniósłbym widoku przedlifta z poliftowymi lampami. Jakoś odrzucają mnie strasznie takie "ulepy". Proponuję przedliftowe lampy z białym kierunkiem :cool2: