Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 838
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

tak. skomunikowal sie ze wszystkimi modulami u mnie

+ jest dodana "wzmocniona komunikacja" czyli jak sterownik nie odpowiada to aplikacja odpytuje go kilka razy i to trwa dluzej. zeby to wlaczyc trzba wejsc w ustawienia i tam po lewej jest normalna i po kliknieciu wzmocniona. w plikach BMWhat w folderze "moje pliki" jest log i w nim zapisane czy modol odpowiedzial czy nie.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
dzis sprawdzilem bledy i znalazl blad nr 4, co kolwiek to znaczy przejechalem cale auto i pokazal ten blad, potem nawet po uruchomieniu ponownym programu, jak sprawdzalem pojedyncze moduly to w kazdym walil blad nr 4 ... chyba cos nie halo, to chyba bedzie blad przepalonej zarowki, niedawno wymienialem bo sie przepalila w przedniej lampie, inpa nic nie znalazla a disem juz mi sie nie chcialo szukac, co z tym tanszym zakupem pelnej wersji ?
Krzysztof
Opublikowano

znalazl ci 4 bledy a nie blad no4. jest tam blad w tlumaczeniu aplikacji. Wejdz do aplikacji - ustawienia - wyslij debug file. wyslij email do autora -wszystko jest tam domyslnie. on ci odpowie opisem bledow.

kolege ktory pomagal w tlumaczeniu prosze o kontakt z autorem i wyprostowanie tego.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
dostałem rozkodowane błędy, działa to jak w dis czyli pokazuje nawet stare błedy których już nie ma a nie tak jak w inpie gdzie pokazuje tylko aktualne, widze ze caly czas koles nad tym pracuje bo poprzednie wersje zachowywaly sie jak inpa
Krzysztof
Opublikowano

dla mnie wazne ze dziala. moze jutro zrobie filmik jak dziala. mam jeden zrobiony z poprzedniej wersji wraz z inpa i nie bylo rewelki ale teraz jest duzo lepiej i caly czas jest usprawniane.

odnosnie liczby bledow (ten blad w polskiej wersji bedzie poprawiny na" liczbe bledow: "

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
no wlasnie bo jest to mylace, jestem lekko zaskoczony ze autor softu odczytal bledy z loga za free
Krzysztof
Opublikowano

to jest tymczasowe "w ramach promocji".

ja jestem zaskoczony tym ze mozna odczytac kody przy pomocy elm - jest to pierwszy i jedyny programik na androida ktory to potrafi. dla mnie jest to wazne bo kiedys jadac z uk do polski w polowie drogi na jakiejs nierownosci zaswiecila sie choinka i musialem jechac bez abs i calej reszty z pedalem twardym jak kamien. po zajechaniu do domu wystarczylo zresetowac blad i wszstko cacy. majac takie male cos i telefon nie boje sie o tego typu sprawy.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
wazne jest to ze nie trzeba targac komputera, a co z ta promocyjna cena chce kupic pelna wersje
Krzysztof
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
oczywiscie w pelnej wersji mozna wykasowac bledy ? no chyba ze jest cos uwalone to wiadomo ze nie
Krzysztof
Opublikowano
A mam takie pytanko bo sciagnalem wersje light i klikajac w demo mam tylko sinik 320d n47d20A a potrzebuje n47d20c czy to jest tylko ograniczenie dema ? Pytam zanim kupie jeszcze elma.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
kupilem full wersje, info od autora softu jezeli bedzie 10 chetnych osob to istnieje mozliwosc zwrotu 30% wartosci programu poprzez paypal, jutro sobie potestuje
Krzysztof
Opublikowano
Bo kupiony interfejs nie działa jak powinien a sprzedawca nie odpowiada na maile wiec poszło oficjalne żądanie zwrotu kasy.

pozdrawiam

http://www.hostpic.org/images/75oie_1992258bREE92Wx_2_.png

Pomogę w mojej okolicy przy diagnozie,kodowaniu itp. Free of charge.