Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam mały problem, mianowicie

Samochód nie nagrzewa się do "pionu" nawet po godzinnej jeździe wskazówka podnosi się możne milimetr powyżej niebieskiego pola "mniej więcej na godzinę 10"

Jaka może być przyczyna?

ps. świeżo kupiony samochód, wiec mam tak od początku posiadania go.

Z góry dzięki za odpowiedzi!

Opublikowano

ludzie trzymajcie mnie.

po pierwsze to temat poleci do kosza za zły tytuł.

Po drugie nawet na tej stronie są tematy o tym samym.

Po trzecie co zime dokładnie te same tematy czyli "nie moge odpalić", "padł akumulator", "nie dogrzewa się". I co zime trzeba odpisywać na te same pytania bo Tobie się nie chce użyć forum.

Może byś się wysilił i przejrzał tematy tylko z tej jednej strony i albo napisał w odpowiednim temacie (chociaż uważam to za niepotrzebne jak się przeczyta) albo dowiedział się co jest tego przyczyną.

Po czwarte zabrałbym prawo jazdy za brak podstawowej wiedzy z zakresu mechaniki własnego samochodu.

Z Bogiem :cool2:

szukam
Opublikowano
samochód mam o 2 dni i chce się dowiedzieć jak najwięcej a pytam dlatego bo nie widzę wystarczających info w poniższych tematach
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Masz rację KEMOT, a tematów "320d nie odpala" to jest codziennie po kilka sztuk, a wystarczy :search:

Były: e30: 323i '83 // e34: 520i '95, 525i '91 // e46: 320d '99 320d '02 // e39: 525tds '96, 520d '02, 528i '98, 525d '00 // e60 520 M47 + wirus, 520d N47 // e83 N47

Pozdrawiam

Krzychu.