Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Kolego 320SI Ty to masz oko :D Faktycznie niezłe radyjko :cool2:

Ja mam takiego professionala . No cóż ...szajs jak całe audio w BMW

A z tym Gran Turismo to myślałem że serię 6 lub 8 zobaczę...

Jak weźmiesz 'obudowę" za 23 tys PLN to jest Twoje. :)

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

niestety wizyta na "kanale" odwołana przez sprzedającego który ponoć leży złamany chorobą w domu w Gliwicach , BIEDACZYNA HE HE OBIECAŁ SIĘ SKONTAKTOWAĆ JAK TYLKO WSTANIE NA NOGI CZYLI JAK TWIERDZI W NASTĘPNYM TYGODNIU..............tylko wstyd bo trza było termin w m-serwis przestawiać :oops:

no i stało się właśnie dziś wskoczyło b6 . chciałbym podziękować tym którzy swoimi postami chcieli pomóc w wyborze autka a hejterom jak zawsze środkowy palec :!: jest na tym forum naprawdę wielu pozytywnych zawodników! pozdro

• Zasłużeni forumowicze
Słabo to wyszło :norty:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

• Zasłużeni forumowicze

A może to jednak auto dla ludu? :lol:

Chociaż napisał "wskoczyło", więc chyba nie ma wątpliwości :wink:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Inna sprawa, że w końcu wykazał rozsądek.

Najpierw wklejanie coraz tańszych rodzynów, potem teksty, że on wie, że tanio nie kupi, a wkleja tylko dla... (no w sumie nie wiadomo, dlaczego), potem środkowy palce na pożegnanie. Czyli pasmo sukcesów, po których nie spodziewałbym się, że zmądrzeje. A jednak. Lepiej kupić inne auto, niż napinać się na bi em wju i potem żałować, że handlarz przecież zapewniał, że bezawaryjne miało być.

Oczywiście. Ja po prostu założyłem, że autor posłuchał głosów mądrości i przestał się napinać na mpaki, xenony i 3-litrowe diesle w e46 w promocyjnych cenach. I wziął auto, na które go stać.

Witajcie drodzy forumowicze , tak właśnie się stało że wygrał rozsądek. jest to moje 1 w życiu auto i wybrałem że tak powiem "bezpieczną opcję" - a4 : wauzzz8e73a010330 :D bez żadnych kubłów xenonów m-pakietów i 3 litrowego motoru z resztą nigdy się na to nie "napinałem" ....zdecydowało o moim wyborze to że był to zakup od poleconej i zaufanej osoby " maniaka marki" takiego jak WY tylko że innej firmy> auto świerzo po wymianie rozrządu , hamulców na obu osiach , wszelkich płynów wraz z olejami , filtrami,ubezpieczone i przeglądem na kolejne 12 miesięcy itd. poprzednia noc była najgorsza bo dałem parę złotych zaliczki i niby auto jest moje ale w głowie ciągły dylemat może jednak e 46 , masakra. dzisiaj rano poleciałem po autko i byłem tak zły na siebie że myślałem że szlag mnie trafi , w głowie tylko beeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! ale tak było tylko do momentu gdy doszło do dłuższej przejażdżki , już wiem że będzie ok, rozterki odeszły . oczywiście zdaję sobie sprawę że to tzw. golas przy autku o które Was pytałem ale na pierwsze auto i tak nie jest najgorzej, jestem jednak pewny że gdyby sprzedawca tego BMW 320d WBAAP710X0JL42814 nie przeciągał transakcji może miałbym inne autko . mam to co mam i już . może następne będzie bmw , kto wie co los przyniesie he he. jeszcze raz serdecznie pozdrawiam wszystkich którzy chcieli pomóc i mam nadzieję że nadal bedę mile widziany na tym forum. pozdro i szerokości :wink:

nie wiem jakiej generacji sobie kupiłeś to audi, jednak przypomina mi się moje kupno samochodu, miałem podobny dylemat, Audi b6 w sedanie ładne czarniutkie ponoć po wymianie rozrządu i innych dupereli i BMW e46, ostatecznie postawiłem na BMW i nie żałuje mimo że troche kaski się już włożiło to odpłaca super jazdą :)

• Zasłużeni forumowicze

:cool2:

dokładnie klekot we szmelcwagonie to nie to sam.

jak audi to quattro i benzyna albo duży diesel,a nie p/ośka i ten niedorobiony 1,9/2.0 tdi

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

• 8 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.