Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Warto dopłacić 1400 zł?

Ma ktoś zdjęcia jak to wygląda? W Internecie znalazłem tylko takie oświetlenie z BMW 5, a to może się znacząco różnić ;-)

Opublikowano

a nie korci Cie doplacic do 28i jesli chcesz zwiekszac wydatki?

ja tego nie mam ale wszelkie extrasy to kupa siana - generalnie zawsze napewno lepiej niz gorzej :P

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jak masz za dużo kasy, to warto... każdy dodatek zwiększa atrakcyjność Xka, ale pamiętaj, że tej kasy już nie odzyskasz przy odsprzedaży.

Dodatki typu dodatkowe oświetlenie to rzecz na którą mało kto patrzy przy zakupie z drugiej ręki. Dobre inwestycje w dodatki to automat czy regulowana twardość zawieszenia... no i oczywiście mocny silnik.

Będziesz Miał Wydatki

http://www.motostat.pl/user_images/40716/icon1.png

BavarianVIN: WODZIKZ68FST

Opublikowano

Mam ten pakiet, na pewno jest praktyczny i nie jest to tylko bajer a wygląda miodzio. :P

Czy warto ? jeśli masz już na liście wyposażenia: automat, aktywne zawieszenie,sportowy układ kierowniczy i stać cię na jeszcze parę dodatków, to warto.

Opublikowano

A jak to dokładnie wygląda? :) Tak jak na tych zdjęciach z innego modelu? http://f10.5post.com/forums/showthread.php?t=403385

Pogubiłem się nieco z odróżnieniem co oferuje standardowe oświetlenie wewnętrzne?

a) Oświetlenie podłogi, przestrzeni pod nogami jest?

b) Oświetlenie bagażnika?

Opublikowano
Nie wiem jak jest w serii ale u siebie mam sporo lekko podswietlonyvh miejsc - klamki, schowki, polka pod deska rozdz., okolice nog etc. Klimatycznie sie robi wieczorem dzieku temu. A podswietlenie klamek z zew wyglada zwyczajnie szpanersko. Mogloby byc bardziej delikatne wg mnie.
BMW Auto Rawski - NIE POLECAM!!!
Opublikowano
Mam ten pakiet i uważam że warto. Oprócz ozdobnego podświetlenia klamek wewnątrz, schowków w drzwiach, to przede wszystkim lampki do czytania dla pasażerów z przodu i z tyłu. Lampki te dają dośc skupione światło, ktore nie przeszkadza kierowcy. To powinno być w standardzie a nie ma! Ale podzielam zdanie, że są ważniejsze dodatki które trzeba mieć. Gdybym wiedział ile potem kosztuje dołożenie haka, nawet tego "nieoryginalnego", to bym nie zawracał sobie głowy lampkami.
Opublikowano

Mnie zniechecilo podswietlenie klamek z zewnatrz. Wygladalo jak auto do slubu:-)

A hak jak najbardziej polecam.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A jak to dokładnie wygląda? :) Tak jak na tych zdjęciach z innego modelu? http://f10.5post.com/forums/showthread.php?t=403385

Pogubiłem się nieco z odróżnieniem co oferuje standardowe oświetlenie wewnętrzne?

a) Oświetlenie podłogi, przestrzeni pod nogami jest?

b) Oświetlenie bagażnika?

Fotka z linka to opcja oswietlenie ambientowe, cos innego niz pakiet dodatk. oswietlenia :nienie:

pozdrawiam

Paweł

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Sorki, pomyliłem się. Zgodnie z katalogiem BMW pakiet oświetlenia zawiera też oświetlenie ambientowe.

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano
To jak to w końcu wygląda w F25? Może ktoś fotkę może wrzucić? :roll: :shock:
Opublikowano

A to oświetlenie ambientowe jest sterowane z komputera? Na przykład można ustawić aby podswietlenie ambient nie gaslo? Albo jakies inne możliwości? :8)

Czy bez tego pakietu nie ma podswietlenie podłogi pasażerów z tylu? Jest zupełnie ciemno? Tak to rozumiem z opisu tej opcji :shock:

Opublikowano
Nie wiem czy to seria czy element pakietu ale oswietlenie podlogi jest slabe, dwa tandetne swiatla ostro swiecace, o takie o :) chociaz i tak lepiej tu wyglada niz w rzeczywistosci http://img.tapatalk.com/d/13/01/25/ysajemyj.jpg
BMW Auto Rawski - NIE POLECAM!!!
Opublikowano
Oświetlenie ambientowe świeci się cały czas razem ze światlami mijania i podświetleniem tablicy (zegarów). Jest delikatne, subtelne i bardzo ładne. Bez niego wnętrze jest wrażeniowo o wiele uboższe. Lampki oświetlające stopy działają razem ze standardowym oświetleniem sufitowym. Zależne od otwarcia drzwi pilotem, a zamknięcie drzwi, uruchomienie silnika wyłącza je. Tak jak pisałem wyżej, do pakietu należą też lampki do czytania dla pasażerów sterowane indywidualnymi włącznikami tuż przy nich. Nie są ustawialne, jaśli chodzi o kierunek świecenia. Tych wszystkich elementów nie ma w standarcie, są właśnie w pakiecie dodatkowego oświetlenia. Jaszcze raz: jak jest budżet, to warto to brać. Jak nie ma budźetu, to... nie kupować BMW. Co nie zmienia faktu, iż takie "coś" za tę kasę powinno być w standardzie i tyle.
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Dla zainteresowanych jak wygląda pakiet dodatkowego oświetlenia z zewnątrz i wewnątrz: :mrgreen: