Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Rzuca mi się w oczy sensowny przebieg :cool2: oraz brak zaznaczonej bezwypadkowości, pytałeś dlaczego? Co było robione?

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
A mi w oczy rzuca się gałka z aluminiową wstawką przy "drewnie" w środku auta. Być może tak wychodziły ale dziwnie to wygląda. Szczeliny wyglądają na równe, autko z Włoch więc mogło mieć parę elementów malowanych ze względu na kulturę parkowania :D No i brak podgrzewanych siedzeń przy skórze i naszej zimie to może być drobny minus :)
Opublikowano

Nie, nic nie wiem ponieważ przed chwilą znalazłem ogłoszenie i wrzuciłem od razu... Byłem ciekaw opinii. Mi osobiście maska dziwnie leży ale to tak ze zdjęć tylko więc może być mylne, po weekendzie będę chciał się bardziej zainteresować.

Przebieg wydaje się być oryginalnym, siedzenie mniej zmęczone niż w niektórych 170k km...

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ma bardzo profesjonalnie zrobione tablice rejestracyjne.. ciekawe czy sam malował. :mrgreen:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)
Rzuca mi się w oczy sensowny przebieg :cool2: oraz brak zaznaczonej bezwypadkowości, pytałeś dlaczego? Co było robione?

W opisie jest zaznaczone bezwypadkowy :!: , przebieg jest malo sensowny bo spory, lepszy mały udokumentowany ale nie w tej cenie. Ktoś nie ogarnął ułozenia przedniej uszczelki ale to szczegół. Brak wklejki na przodzie o alu śrubach znaczonych na niebiesko. Jeszcze jedno, gałka titan do drewna na desce wypuściła fabryka. W tej cenie nie ma prawa być zdrowego 330i e90 nawet Ci :duh: jak pisze własciciel i nawet z Włoch :nienie: Jedź i ją obejrzyj, warunek, totalnie zimny silnik przed pierwszym odpaleniem. :norty:

Edytowane przez 320SI
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dodaj vin do tytulu bo zamkniemy :wink:

pozdrawiam

Paweł

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.