Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kolejne bmw do oceny, którego szuka mój kolega, Belgia, Właściciel zapiera się nogami i rękoma że przebieg ori itd. książka serwisowa podobno do końca uzupełniona. Zna ktoś ten komis ? Mamy nie daleko do Łodzi dlatego kumpel jest chętny jechać, ale najpierw Wasza ocena.

http://otomoto.pl/bmw-320-navi-pdc-lift-serwisowana-C27332827.html

Numer podwozia WBAEU51080CJ08030

Kod typu EU51

Typ 318D (EUR)

Typoszereg E E46 (4FL)

Seria 3

Rodzaj konstrukcji LIM

Układ kierowniczy LL

Drzwi 4

Silnik M47

Pojemność skokowa 2.00

Moc 85

Napęd HECK

Skrzynia biegów MECH

Kolor BLACK SAPPHIRE METALLIC (475)

Tapicerka STOFF JACQUARD/ANTHRAZIT (H9AT)

Data prod. 2002-09-19

Składanie Wyposażenie

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S210A DYNAMISCHE STAB. CONTROL (DSC) Dynamiczny ukł. przeciwpoślizgowy

S320A MODELLSCHRIFTZUG ENTFALL Brak napisu modelu

S403A GLASDACH, ELEKTRISCH Dach przesuwno-uchylny, elektryczny

S411A FENSTERHEBER,ELEKTRISCH VORN/HINTEN Siłownik szyby elektryczny przedn/tylny

S423A FUSSMATTEN IN VELOURS Dywaniki podłogowe Velours

S428A WARNDREIECK Trójkąt ostrzegawczy i apteczka

S441A RAUCHERPAKET Pakiet dla palących

S465A DURCHLADESYSTEM System załadunku

S520A NEBELSCHEINWERFER Lampa przeciwmgłowa

S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna

S550A BORDCOMPUTER Komputer pokładowy

S606A NAVIGATIONSSYSTEM BUSINESS Radionawigacja

L801A DEUTSCHLAND-AUSFUEHRUNG Wersja krajowa Niemcy

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa

S879A DEUTSCH / BORDLITERATUR Literatura pokładowa, niemiecki

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S931A WINTERRAEDER STATT SOMMERRAEDER Opony zimowe zamiast letnich z fabryki

Opublikowano

Oni mają auta poleasingowe bynajmniej większość :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale nie ma problemu z obejrzeniem w ASO :cool2:

Byłem u nich kilka oglądać ale jakiś rok temu.Zapytaj o skan KS bo sporo aut mają z Belgii jak i to :D

No i nie 2003 tylko 2002r. :mrgreen:

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano

Pośpieszył się z tym 320 :) oznaczenie 318 ale silnik 2 literki z rocznikiem to samo. Ok podlecimy tam, kumpel się napalił a za taka kasę nie ma się co spodziewać igły.

Jedna rzecz mnie zastanawia, podał że 90 kw a w vinie 85, pomyłka właściciela czy silnik inny?

Opublikowano
Na oko widac ze jest to 318d 115 KM bieda edyszyn. Rocznik tez nie 2003 tylko 2002, stary panel od klimy. Jesli przebieg pewny i faktycznie bezwypadek to za te kase mozna brac. Sprawdz kompem silnik i osprzet, czujnikiem lakier i daj znac.
Opublikowano
Jeśli zapiera się rękami i nogami że przebieg oryginalny to certyfikat car pass pewnie ma. Możesz o to zapytać.

Niema starych BMW, są tylko zaniedbane :(

Archiwum moich poprzednich BMW http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=26&t=107364

Obecne e60 http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=155&t=298589

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jedna rzecz mnie zastanawia, podał że 90 kw a w vinie 85, pomyłka właściciela czy silnik inny?

Dodał trochę mocy tym 320d :lol: pamiętaj, że to m47 na pompie a nie cr. Z zewnątrz ładnie się prezentuje :wink: kojarzy ktoś co to za felga?

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Ta felga wygląda na jakąś podróbkę. Na tej stronie jest napisane DAMAGE i jakieś cyfry itd. to jest oznaczenie że była walona????????????
Opublikowano

jest opisane co jest aktualnie uszkodzone,

cyfra odpowiada rysunkowi po prawej stronie - dotyczy części

raczej nie, że walona... prawdopodbnie w tym przypadku połamane zderzaki(podrapane) i coś z szybą przednią (może odprysk),

a co do przebiegu jak bylo 176.901 to pewnie tez jest tyle bo po co zmieniać na 170? jakby coś zmieniał to by było 102tyś np.:) chyba że dla zasady:)))

pewnie to kolejne przykoloryzowanie do ogłoszenia... pojedziesz i zobaczysz przebieg 178 i powie CI handlarz że się trochę pomylił tak jak z 318d a 320d...

sprawdź auto dokładnie...

Opublikowano
Cholera nie ma jej na allegro, o 10 komis otwierają i będę widział czy sprzedana czy nie, jak nie to kumpel dziś jedzie oglądać.
Opublikowano

Oni tylko niektóre auta mają na allegro.Wszystkie są na otomoto.Nie wiem dlaczego tak robią ale sam zauważyłem to już dawno :shock: :shock: :shock:

I mozesz śmiało po 8-ej dzwonić.Byłemu nich też coś kolo tej godziny i było czynne :D

Opublikowano
Kumpel pojechał, tylko że w okrojonym składzie ale przekazałem mu info które tutaj pisaliście, za kilka godzin zdam relację co i jak i czy kupił :)
Opublikowano
Kolega był i nie kupił. Rzeczywiście była robiona z przodu z tyłu, szyba i teraz ma jakąś wgniotkę na drzwiach kierowcy ale ogólnie totalny śmietnik w środku, poprzypalana petami, nie działa szyber i coś jeszcze. Temat do zamknięcia i dzięki Panowie za pomoc :cool2:
Opublikowano
To znaczy ze Prestige Cars zeszło na psy :mad2: :mad2: bo wcześniej takiego czegoś nie sprzedawali a tym bardziej nie kupowali :duh: :duh: :duh:
Opublikowano
To, że szyber nie działą (i problemy z kołem dwumasowym są) można wyczytać z podanej wyżej aukcji. Więc tu zdziwienia nie powinno być.
Opublikowano
ja tego autka nie widziałem ale jak kumpel twierdzi że śmietnik w środku i coś tam jeszcze to ja mu wierzę. Szukamy dalej.