Skocz do zawartości

Dołożenie klimatyzacji m30b30 730 (R6) '89

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kolegów i koleżanek :)

Myślałem, że coś się zmieniło, szata graficzna czy cuś, a tym czasem jakieś dissy dostaje norbi :)

Na początku wszystkiego dobrego w nowym roku. Wracam aktywnie do robienia swojej siódemki tzn dokładania pewnych gadżetów. Dla mnie e32 ma ponadczasową budę więc mam zamiar zrobić ją na mega kota z mega wysposażeniem,

Dziś klimatyzacja :)

Otóż mam do kupienia kompletną klimatyzację od 3,5l e32:) Od gościa kupiłem mase części i wszystko jest sprawne.

Zmieniam cały środek łącznie z deską więc przyszło mi do głowy dołożenie klimy.

Stąd pytanie do was koledzy:

1) czy ktoś z was dokładała klimę do auta ktore z fabryki wyjechalo bez

2) czy ktoś z was rozbierał deskę.

Czekam na wasze odpowiedzi i porady.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Wystarczy trochę poszukać.

TEMAT poruszany np na forum 7er.

Zanim jednak się na to porwiesz, możesz poczytać czy taki zabieg się kalkuluje, np. TUTAJ, oczywiście jeżeli nie zależy Ci na jak najszybszym, powtórnym użytkowaniu auta i do codziennej jazdy masz drugie.

TUTAJ masz bardzo ładnie pokazany krok po kroku demontaż deski.

pzdr

yaz

Opublikowano

Straszna rzeźba... NIe bardzo ogarne to wszystko.

Niestety zbyt duża bariera językowa jeśli chodzi o niemiecki. A część tekstu z angielskiego niezrozumiałe...

Ciekawe czy ktoś z forumowiczów to robił...

Opublikowano

:mrgreen: Szcześliwego ! Kiedyś rozbierałem deske rodzielczą w 750 Invidual z 1992 roku, i troche roboty z tym było nie powiem. Co do klimy, byl już podobny temat ---> viewtopic.php?f=74&t=128773

Miłej lektury :cool2: