Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

proszę o opinie o tym egzemplarzu.

VIN ma mi przysłać

Jestem po rozmowie z właścicielem i tak auto było sprowadzone miesiąc temu zakupione w Niemczech z uszkodzonym silnikiem ( auto odpalało ale brak mocy) w Polsce zaczęli szukać przyczyny było podejrzenie o padniętym rozrządzie ale później okazało się ze jest padnięty przepływomierz paliwa w baku bo jest dwa baki o ile wiem i po wymianie wszystko gra. Jest też wymieniona uszczelka pod głowicą i zalany nowy olej czemu była wymieniona to nie wiem prawdopodobnie jak szukali przyczyny, właściciel też twierdzi ze nie przez niego ale widzi ze był dawno malowany prawy błotnik maska i zderzak, na desce świeci się kontrolka ze trzeba wymienić klocki hamulcowe tył.

Zastanawiają mnie jeszcze zdjęcia skoro ściągnął miesiąc temu to skąd taka pogoda na zdjęciach kiedy te zdjęcia on robił.

http://otomoto.pl/bmw-318-xenon-2002r-318i-143km-navi-27384805.html

Opublikowano
Własnie zdjęcia ewidentnie robione w lato/wiosne....gość kręci jakiś handlarzyk:) a druga sprawa skąd wie że paląca sie kontrolka klocków w E46 oznacza wymiane klocków tył? Sprawdził czy tylko tak gada?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Cena jakby silnik dalej był uszkodzony..

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
12 tys zł za polifta? coś za tanio, dużo za tanio.... na pewno w tym aucie siedzi jakis problem, i to pewnie poważny...
spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.