Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako że jest to mój pirwszy post to witam wszysytkich :wink:

Mam pytanie,

Czy myślicie że przebieg 270.000 na takie BMW zrobione u niemca przeważnie na autostradzie to dużo??Auto do końca serwisowane właściciel ok 50 osoba prywatna, pierwszy właściecie. Mam okazje kupić takie auto tylko właśnie zastanawiam się nad tym przebiegiem. Wiem że jak by trafilo ono do Polski to by cofneli przebieg i bym żył z myślą że ma 140 przebiegu :P Może pytanie wyda się głupie , ale jako że te auto nie jest tanie , nie chce po prostu popaść w niekończącą się skarbonkę .

Opublikowano
To jest nic na takie auto i taki przebieg ,a dobrze piszesz że w Pl by miało 150tyś jak autostradowy przebieg to jeszcze dwa razy tyle zrobisz i będziesz zadowolony :cool2:
Opublikowano
Znajomy ma e91 320d z 2007r. i prawie 400tyś. najechane - auto wygląda na nowe, jeździ jak nowe, ale dba o nie jak o własną żonę, bo jest pedantem :cool2: Prawda jest taka, że przy 270tyś. ma prawo już coś klękać i z ewentualną odsprzedażą samochodu możesz mieć ( a raczej na pewno będziesz miał) problem, bo w Polsce jest jak jest :mad2: Trzeci świat i tyle niestety :wink:
Opublikowano

Jak masz zamiar autem troche pośmigać, to zrób pełna diagnostyke przed kupnem. Jeśli wszystko bedzie ok to bierz :cool2:

Ze sprzedażą tak jak napisał KOval81 może być z takim "przelotem" problem...

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A ile ten niemiec chce za te auto?

🙃🙃

Opublikowano

Witam ponownie,

i dzięki za wszystkie rady

Chce 9.000 euro, błotnik i zderzak do naprawy . Przy 260.000 byla na serwisie , facet sprzedaje bo odbiera w przyszlym tygodniu x5 z salony ,

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Hmmm. Ja za swoja pol roku temu dalem prawie drugie tyle i to z 2006 roku :-D przebieg 133000

🙃🙃

• Zarejestrowani
Opublikowano
Pamiętajcie o tym że jeżeli nie nastuka aż tak strasznie kilometrów w ciągu roku - półtora to może odsprzedać je do Niemcowni spowrotem i jak będzie miał szczęści e za dużo nie straci

b4c4c1867b858a60.jpg.30a4296d964cadcc5bbee45deeb1292d.jpg

OFICJALNY ZEWNĘTRZNY PARTNER BMW AG

Chiptuning Programowanie Carplay Kodowanie Diagnostyka BMW AOS

Tel. +48-790-465-462

https://www.facebook.com/Codemybimmer

https://www.instagram.com/codemybimmer