Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Znajomy taksówkarz powiedział mi "jeśli samochód który posiadasz zaczyna pojawiać się na taksówkach ....sprzedaj go" :norty:

"Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy" (Albert Einstein)

"Zawsze się starałem, żeby szkoła nie miała wpływu na moją edukację" (Mark Twain)

"Lubię walczyć z silniejszymi"

• Odpowiedzi 124
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Taa, dzisiaj widziałem w Poznaniu na półwiejskiej 520d na lawecie z opuszczonym zawieszeniem na maxa :?
"Demokracja: Mówisz co chcesz, robisz co ci każą" - Geoffrey Berry
Opublikowano
F11. Nie przyjrzałem się przodowi, ale tył był na mega glebie.
"Demokracja: Mówisz co chcesz, robisz co ci każą" - Geoffrey Berry
Opublikowano
Znajomy taksówkarz powiedział mi "jeśli samochód który posiadasz zaczyna pojawiać się na taksówkach ....sprzedaj go" :norty:

Mam nadzieje ,że ten znajomy taksówkarz nie byl z Dubaju... :lol:

Opublikowano
A propos Dubaju- Martini, to chyba Ty pisałeś gdzieś, że spala Ci 7,5- 8 l - jazda tylko po Warszawie. Albo masz umiejętności ekodrivingu (co w sumie nie byłoby zaskakujące), albo pozostali podają dziwne liczby. Padały tutaj kosmiczne dane co do spalania 520d w dużym mieście jako jeden z argumentów przeciwko temu silnikowi.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Przemek, proszę Cię tylko nie spalanie, zaraz chłopaki w 550d / 535d będą się licytować, że pali im na trasie 2x mniej, niż producent podaje dla 520d katalogowo :mrgreen: :wink:
Opublikowano

Z Krakowa był .... :P

"Zawsze się starałem, żeby szkoła nie miała wpływu na moją edukację" (Mark Twain)

Opublikowano

Z Krakowa był .... :P

Uff.W takim razie nastepna bedzie Pannamera na taxi. :norty:

Opublikowano

Spalanie to nudny temat. Lepiej powiedz jak taxi-driver radzi sobie z utratą wartości choćby F10. Czy to nie ma znaczenia tym interesie?

hejka

Opublikowano
Spalanie to nudny temat. Lepiej powiedz jak taxi-driver radzi sobie z utratą wartości choćby F10. Czy to nie ma znaczenia tym interesie?

hejka

1.naprawa licznika

2.wymiana dowodu rejestracyjnego.

i juz mamy f10 od lekarza rocznik 49.

oczywiscie to żart :lol:

Auto idzie do kogos znajomego.

Opublikowano
W lipcu 2013 się zaczął lift w 5er ...

Opublikowano
Ta czarna na blaszce z Nowego Dworu (ma też roletę zasłaniającą blachę) brzydko jeździ albo mu się cały czas bardzo spieszy :)

Mówi się na to dynamiczna jazda pomiędzy zleceniami :wink:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nic nie straciłeś :cool2: wszystkie nowe tematy już dawno poleciały :mrgreen:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

No widze ze nie jesteś na bieżąco, aktualnie obiegowa opinia to: 518d to muł, 520d to fajne auto :cool2:

Niestety nikt dalej nie wie, czy to "jedzie", temat ciągle niewyjaśniony, jak archiwum X :wink: