Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kolega chciał jechać ją oglądać a tu proszę:

pozdrawiam i mam nadzieje ze zaoszczedzilem komuś wycieczki

cytuje inne forum bez-wypadkowe.net:

Autko z tego ogloszenia

http://moto.allegro.pl/bmw-525i-3-0b-rok-07-08-po-lifcie-k-serw-webasto-i2896204803.html

Wyglada pieknie, chociaz na ten rocznik tak powinno wygladac.

Robionia i szpachlowana lewa tylna dolna czesc razem z blotnikiem az do zderzaka. Podobno przerysowania parkingowe. Handlarz pokazywal zdjecia robione komorka (marnej jakosci), na male uszkodzenia parkingowe to nie wygladalo (chociaz trzeba przyznac, ze zrobione ladnie)

Webasto nie dziala - ani z pilota, ani z Idrive.

Delikatny wyciek oleju pomiedzy skrzynia a silnikiem - tutaj dostalem informacje, ze byl wymieniany olej w silniku i to pewnie cos pocieklo. Dodatkowo, widoczne swieze zarysowania od uderzen klucza przy dolnej pokrywie skrzyni (jakby byla ostatnio rozbierana). Pare pierdol jeszcze, ktorych nie bede opisywal, bo teraz najwazniejsze. Po sprawdzeniu historii serwisowej, ktora na moje szczescie jest w systemie - sie okazalo sie, ze becia nie ma 143k jak na zegarach i w ogloszeniu, a troszeczke wiecej - ostatni przeglad w ASO w DE robiony w Maju z 480k !!

Oczywiscie zakup na Niemca.

Opublikowano
Masz jakiś wydruk na potwierdzenie tego co piszesz ? Dobrze by było jak byś wstawił skan bo takie coś napisać może każdy..
http://obrazki.elektroda.pl/5027143500_1344194822.jpg
Opublikowano
sie okazalo sie, ze becia nie ma 143k jak na zegarach i w ogloszeniu, a troszeczke wiecej - ostatni przeglad w ASO w DE robiony w Maju z 480k !!

A czego się spodziewać za takie pieniądze w tym roczniku? :duh: Jedynie samochodu który ma 500tkm na blacie.

Opublikowano
Pieniądze za to auto nie są tak małe. 48tys plus opłaty, przy uczciwej akcyzie to z rejestracją 57-58tyspln. wyjdzie. Więc żadna okazja. Te 5500 opłat, które podaje sprzedawca to między bajki można włożyć.

Namieszałeś w mojej głowie

Jednym gestem, jednym słowem

Nie musisz przynosić mi fiołków i bzów,

Wystarczy mi, ŻE JEŹDZISZ BMW ;)