Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Serdecznie,

Przymierzam sie do zakupu 5 z rocznika 2006-2007 lecz nurtuje mnie jedno pytanie na ktore nie moge znalesc odpowiedzi.

Interesuje mnie tylko 5 z nawigacja - mozliwe ze to standard - nie wiem az tak sie nie znam ale zastanawiam sie czy w tych wersiach na wyswietlaczu pokazuje sie taka oto malo wazna informacja podzas cofania - nie pytac po co mi to :)

http://pictures2.autotrader.co.uk/imgser-uk/servlet/media?id=67706936

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)
Czujniki cofania włączają się przy wstecznym lub jak naciśniesz przycisk + dodatkowo jest sygnał dźwiękowy, można wyłączyć ten obraz i w tedy pozostaje sam sygnał. Edytowane przez guzior2
Opublikowano

Dzieki - bo nie wiedzialem czy to standard.

Przymierzalem sie do Audi A6 tam navi na moje bardziej rozbudowane jednak pozostaje milosc do BMW

Dzieki jeszcze raz

Opublikowano
Witam Serdecznie,

Przymierzam sie do zakupu 5 z rocznika 2006-2007 lecz nurtuje mnie jedno pytanie na ktore nie moge znalesc odpowiedzi.

Interesuje mnie tylko 5 z nawigacja - mozliwe ze to standard - nie wiem az tak sie nie znam ale zastanawiam sie czy w tych wersiach na wyswietlaczu pokazuje sie taka oto malo wazna informacja podzas cofania - nie pytac po co mi to :)

http://pictures2.autotrader.co.uk/imgser-uk/servlet/media?id=67706936

Pokazuje sie pod warynkiem że auto posiada czujniki parkowania PDC, jęśli nie posiada to się nie pokazuje.