Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czyli uczciwa cena za to auto to cos w granicach 30k ? ;) czy mniej? Ile mogl taki wynalazek kosztowac na tej aukcji gdzie zostal kupiony? Ja pytam tylko informacyjnie, nie jestem debilem zeby dalej byc zainteresowany oferta. Ale przy okazji takiej fajnej na przyszlosc chce byc juz lepiej doinformowany:)
Opublikowano (edytowane)
Dobra wychodzi na to ze to tyle. Premium motors sie wypierają ze nic nie wiedzieli, dla mnie to zwykli oszusci, chcieli mnie naciagnac, oszukac i byc moze zabic, bo kupilbym go, latal sobie w pelnym zaufaniu do 230koni na 4 butach i skonczyl pewnie pod tirem albo na drzewie bo "cos" by nie zadzialalo w tej bezwypadkowej perelce. Szkoda. 120 000zl za szrot. Edytowane przez Uwe7
Opublikowano
O tej firmie Premium Motors jest tak sporo sprzecznych opinii ,że szok :mad2: czyli musi być coś na rzeczy a ze sie tłumaczą niewiedzą :duh: :duh: nie dajmy się nabrać :nienie:
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
widac na pierwszy rzut oka wymieniona tapicerke z m3 wiec dobrze,ze pociagneliscie temat i sprawdziliscie ten samochod. Powinni sie ostro dobrac do dupy takim firmom
Opublikowano
mój kuzyn kupował u nich auto i jest dalej zadowolony, z reszta jak mówiłem, pracuje (a może pracowała) tam moja koleżanka, która zajmuje się leasingami. Co by nie mówić to nadal autohandel (może w odrobinę lepszym opakowaniu). W to że oni nie wiedzieli to też wątpię. Także tępić oszustów i tyle.
Opublikowano (edytowane)
Kupując nawet nowe auto to trzeba się znać na blacharce :mrgreen:

Racja ! Pokazywali kiedyś w TVN Turbo jak gość kupił sobie nowiutkiego Trafica, co się później okazało z wstawionym dachem - w transporcie do salonu nie zmieścił się pod wiaduktem :mrgreen:

Edytowane przez z3coupe
http://obrazki.elektroda.pl/5027143500_1344194822.jpg