Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jak kupiłem na allegro za 250zł używkę,ale przed zakupem gościu dał mi 2 tygodniowa gwarancje,na razie pracuje juz drugi miesiac,a ile pochodzi to tego nikt nie wie.Ciekawe co sie popsuło w moim starym,bo jak go rozebrałem to w środku jest jak nowy,żadnych uszkodzen nie widać
Opublikowano
Proponuje napisac do kolegi Roger Nysa. Regeneruje te podgrzewacze w dosc dobrych cenach.
Opublikowano
Myślę że dobrym rozwiązaniem jest kupienie właśnie używki i wysłanie do któregoś kolegi z forum w celu naprawy. Bądź też naprawić swój.
Opublikowano

Jakbym mial wydac na to dziadostwo 1100zl to wolalbym jezdzic bez.

Ten podgrzewacz tylko pomaga szybciej podgrzac plyn w ukladzie, nic wiecej.

Kup jak najtaniej uzywke i oddaj Rogerowi albo Trandolfowi do przelutowania (tam tylko luty na rezystorach trzeba poprawic bodajze).

Jest o tym caly temat na tym forum albo BMW Sport.

Jak Ci to zrobia, to podmien i masz z banki. Do czasu zrobienia mozesz odlaczyc wtyczke to Ci auto nie bedzie swirowac.

Opublikowano
ale masz podgrzewacz typu webasto na sprzedaz??

W temacie chodzi o elektryczny podgrzewacz wody a nie webasto. Nie mylmy pojec. Webasto nie jest elektryczne przede wszystkim tylko spalinowe.

Opublikowano
Mi regenerował kolega forumowy trandolf również polecam.

Ja również polecam Kolegę TRANDOLFA jeśli chodzi o kwestie elektryczne i elektroniczne.