Skocz do zawartości

[e46] Otwieranie klapy bagażnika z pilota - siłownik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś z was modyfikował otwieranie klapy bagażnika z pilota, żeby nie tylko otwierało zamek, ale również podnosiło klapę bagażnika? Trzeba by było dołożyć zapewne jakiś siłownik.

Miałem tak w mercedesie, jest to bardzo wygodne rozwiązanie, może ktoś już modyfikował klapę dokładając taki siłownik. :wink:

Opublikowano
takie otwieranie mozna by było zrobic,tylko trzeba by bylo zamontowac jakis siłownik co by ta klape podnosił,duzo kombinowania,no i zbedny bajer
Opublikowano
Poszukaj..było już na forum łącznie z filem jak i co zrobić :D ale to zbędny wydatek jak dla mnie :cool2:
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
To nie ten wątek.To było zdaje się dokładnie e46 ale jakieś 6 mcy temu to widziałem.Jak znajdę to podam link :D
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano

było na tym już na kilku forach. Ogólnie albo ładujesz jakiś elektryczny siłownik. Albo dobierasz dużo mocniejsze siłowniki zwykłe. Można znaleźć producentów i można podjechać i zrobią mocniejsze niż zazwyczaj są nawet w sprzedaży.

Wtedy po otworzeniu klapy powinna podjechać do góry.

szukam