Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Planuje zakup bagażnika do X3. Macie jakies godne polecenia produkty z wyjatkiem Thule ktorego pewnie i tak kupie ;)

Jaka powinna byc dlugosc belek 120 cm ?

Bede wdzieczny za wszelkie uwagi.

Pozdrawiam,

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja używam bagażnika Atera, który był znacznie tańszy niż Thule a spełnia swoje zadanie tak samo dobrze. Długość 122cm.
Opublikowano

Zakupilem Thule! :)

Dla wszystkich zainteresowanych odpowiednia dlugosc do X3 (wg katalogu Thule) 127cm.

Kupilem thule bo 1 jakosc 2 podoba mi sie :) 3 pasuje mi do drugiego samochodu

pozdr

Opublikowano

A czy sa okreslone miejsca na relingach w ktorych to dokladnie powinny zostac zamontowane belki? Czy tez obojetne i cala dlugosc wchodzi w gre?

pozdr

• 5 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Witam. Planowałem zakup bagaznika na niedawno kupiona X3 , ale mam Mitsubishi Colt 2005r z bagaznikiem Thule i trumna. Bagaznik nie jest montowany do relingow tylko na krawedz dachu . Postanowilem sprawdzic czy pasuje. Rozsunolem na maxa i pasuje bez problemu. Zamontowalem jeszcze trumne i jest wszystko ok. Zrobilem trase z Polski do Norwegi 1600km i szum bylo slychac bo to normalne , wiadomo ze mniej niz w ,,Mitsubishi Colt,, ale i tak slychac szum belek. Zaznacze ze mam belki ,,Thule Aero,, ktore naleza do cichych. Troszke szumu nie przeszkadza a u tak sluchamy muzyki ;-)
  • 3 miesiące temu...