Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy potrzebuję Waszej pomocy. Na studiach mamy za zadanie przeprowadzić ankietę. Wybrałem temat zgodnie z zainteresowaniami.

I tu prośba o wypełnienie tej krótkiej ankiety. Nie zajmie Wam więcej niż 5 minut, a mi bardzo pomożecie.

Swoją drogą jestem sam ciekaw wyników.

Link: http://moje-ankiety.pl/respond-36040.html

Z góry dzięki!

Opublikowano
Też wypełniłem, ale mam wątpliwości czy wrzucanie takiej ankiety na forum konkretnej marki nie zaburzy wyników. Szczególnie jeżeli chodzi o pytania dotyczące typu napędu, segmentu czy kraju producenta ;). Ja bym rozsyłał raczej wśród "normalnych" ludzi ;].
Opublikowano

"Jaki rodzaj silnika by Pana/ią interesował najbardziej?" - to pytanie jest niefortunnie, bo w końcu coś takiego jak silnik LPG nie istnieje.

"Jaki kolor" - brak odpowiedzi bez znaczenia

Opublikowano
poszło, ale wypełniłem kierując się rozumem a nie sercem... :mrgreen:
Powyższy post odzwierciedla jedynie prywatne poglądy i stan wiedzy autora, zatem nie musi on opisywać stanu faktycznego. Autor nie bierze odpowiedzialności za skutki decyzji podjętych w oparciu o niniejszy post.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
wypelnione , mimo linku ze strony beemki widac ze japonce prawie dorównują niemcom ;)
Będziesz Miał Wszystko
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Ciekawe sa wyniki, Japonce tak samo dobre jak Niemieckie, 80% marzy o 4x4 :D, Po zakonczeniu ankiety prosimy o jej publikacje na forum, ciekawe wnioski mozna wyciagnac na jej podstawie ;)