Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zastanawia mnie czy dzwoniłeś do właściciela żeby go opier*olić za to jaki Ci szmelc wcisnął ?
http://obrazki.elektroda.pl/5027143500_1344194822.jpg
  • Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Jeszcze inaczej:

Podczas jego naprawy, zle ktos zamontowal przewod cisnieniowy chlodnicy oleju skrzyni biegow i kolo ( jedno z kol silnika nie wiem jak dokladnie sie nazywa) go przecial, nadcial z czego "sikal olej"- przez co auto bylo i jest cale w oleju od dolu. Olej z chlodnicy skrzyni biegow stad tez wyskoczyl problem ze skrzynia biegow - idac krokiem naprzod nie koniecznie to jest skrzynai oraz konwerter , poniewaz w serwisie powiedzili,ze wszystko jest pod cisnieniem i to spowodowalo elektroniczny blad skrzyni. Od tego zaczynam naprawe. Mozliwe,ze wymienie przewod oraz olej i bedzie grala muzyka. Pzdr

Edytowane przez tomm7
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Na pewno tak będzie :roll: ..

:mrgreen:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dajcie juz spokój koledze, wiedział co go czeka i teraz próbuje ogarnąć temat. Chociaż osobiście wyznaje z gola inna filozofię zakupu auta to życzę mu powodzenia i doprowadzenia auta do pełnej sprawności.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Panowie,

samochód ma już nowego właściciela i myślę że to nie jest miejsce na dalsze dywagacje czy naprawi i jak naprawi.

Zapraszam z dyskusją do wątku o problemach tego auta:

viewtopic.php?f=70&t=207127

ZAMYKAM

pozdrawiam

Paweł

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.