Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A o takich wbrew pozorom nie trudno....

Tylko czemu do mojego EOSA nikt taki nie przyjdzie??? :D

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wystaw za 1/2 noo ew. 2/3 ceny to na pewno się kilku znajdzie :D

http://obrazki.elektroda.pl/5027143500_1344194822.jpg
Opublikowano

Wystaw za 1/2 noo ew. 2/3 ceny to na pewno się kilku znajdzie :D

Poczekam do wiosny jak sie nie uda to wystawie od 1zł na allegro i niech sie "dzieje co chce"

Opublikowano
moze glupie pytanie ale powiedzcie czy jest mozliwosc,ze maska wystaje troche za zderzak przedni?????

Nie ma takiej mozliwości

No właśnie się mylisz. Przy M-pakiecie delikatnie wystaje. Przy standardowym zderzaku jest na równo. Wiem bo dokładałem m-pakiet i też mnie to zastanawiało. Myślałem, że słabo spasowali zderzak ale u kumpla co też ma m-pakiet jest tak samo.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Też czasami zadaję sobie to pytanie kiedy widzę jak kupują gołe i szemrane e91 2007 za 45tys kiedy moja e91 podpasiona 100% bezwypadkowa i z lepszym pochodzeniem niż Ja sam w cenie za 50tys stoi sobie sama jak kiedyś Maria Czubaszek na dyskotece :duh:

Opublikowano
moze glupie pytanie ale powiedzcie czy jest mozliwosc,ze maska wystaje troche za zderzak przedni?????

Nie ma takiej mozliwości

No właśnie się mylisz. Przy M-pakiecie delikatnie wystaje. Przy standardowym zderzaku jest na równo. Wiem bo dokładałem m-pakiet i też mnie to zastanawiało. Myślałem, że słabo spasowali zderzak ale u kumpla co też ma m-pakiet jest tak samo.

Kierowałem sie zwykłym e90 wiec pewnie jest tak jak mówisz

Opublikowano

haha Panowie- ten kolor zawrocil mi w glowie!!:)

Btw po tego Eosa to powinny same dobre dupeczki wpadac a wypadac jesli bez auta to chociaz zadowlone po milej niespodzance od wlasciciela ! haha

Co do zderzaka- widzicie, moze jednak nie jest tak tragicznie?!?! Dam wam znac jak wyglada sytuacja bo jesli byl leasingowany w warszawie przez pierwszego i sprzedany na licytacji ubezpieczeniowej to mozliwe,ze zahaczyl gdzies po drodze o ASO, w koncu ktos musial zrobic ten kosztorys cenowy naprawy.

• Moderatorzy
Opublikowano

To jest auto mojego kolegi, który był właśnie pierwszym właścicielem w PL.

Posiadał ją dwa lata i sprzedał podobno znajomemu chyba nie cały rok temu. Z tego co się orientuje za dużo większą kasę.

Jeździłem tym autem i nawet porównywaliśmy osiągi :wink: Auto bardzo ładnie chodziło i zastrzeżeń żadnych nie miałem.

Ma chipa na ok 360 KM i wiem, że miała czasem jakieś drobne problemy z elektroniką. Auto na pewno po wypadku, bo właściciel mi mówił, że "coś tam miała robione". Czy było bite mocno czy lekko tego nie wiem.

Napisałem do niego maila - jak się czegoś dowiem to Ci dam znać.

Opublikowano
To jest auto mojego kolegi, który był właśnie pierwszym właścicielem w PL.

Posiadał ją dwa lata i sprzedał podobno znajomemu chyba nie cały rok temu. Z tego co się orientuje za dużo większą kasę.

Jeździłem tym autem i nawet porównywaliśmy osiągi :wink: Auto bardzo ładnie chodziło i zastrzeżeń żadnych nie miałem.

Ma chipa na ok 360 KM i wiem, że miała czasem jakieś drobne problemy z elektroniką. Auto na pewno po wypadku, bo właściciel mi mówił, że "coś tam miała robione". Czy było bite mocno czy lekko tego nie wiem.

Napisałem do niego maila - jak się czegoś dowiem to Ci dam znać.

IDEALNIE!!! Bardzo dziekuje za pomoc, myslalem nad tym jak moglbym zdobyc nr tel do pierwszego wlasciciela by zapytac sie jak wygladala sprawa. Co do elektorniki, palila sie jakas lampka ale to chyba cos zwiazanego z reflektorami, sam juz dokladnie nie wiem. Pozdrawiam!!!!

• Moderatorzy
Opublikowano

tomm7 więc tak na szybko:

- jest teraz inna kierownica

- panel też inny, wcześniej był na 1 płytę a teraz jest na 2

- książkę serwisową to ona miała - ale był 1 wpis! czyli reszta wpisów podrobiona...

- auto z Włoch

- przebieg taki sam miała prawie rok temu

- na pewno była walona przodem - podobno podłużnice nie były ruszone

- były non stop problemy z elektroniką min. doświetlanie zakrętów...

Właściciel sprzedał to auto, głównie ze względu na problemy z elektroniką...

Pozdro.

Opublikowano
tomm7 więc tak na szybko:

- jest teraz inna kierownica

- panel też inny, wcześniej był na 1 płytę a teraz jest na 2

- książkę serwisową to ona miała - ale był 1 wpis! czyli reszta wpisów podrobiona...

- auto z Włoch

- przebieg taki sam miała prawie rok temu

- na pewno była walona przodem - podobno podłużnice nie były ruszone

- były non stop problemy z elektroniką min. doświetlanie zakrętów...

Właściciel sprzedał to auto, głównie ze względu na problemy z elektroniką...

Pozdro.

Dziekuje Ci bardzo Kolego! Powiedzcie mi; i jak tutaj kupic kur auto w tej polsce? Az zaluje,ze pojechalem ja ogladac bez wczesniejszego sprawdzenia jej tutaj! Dziekuje Panowie!

Opublikowano
Tak jak mówiłem...marny handlarzyna i tak ci prawdy nie powie a KS to fikcja i tyle to auto było w ASO :mrgreen: Ciesz się,iż tego nie kupiłeś :wink:
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
sam za dwu litrowke zaplacilem sporo wiecej (z tego rocznika), wiec niech Ci to tez da do myslenia jaki crap gosc wystawil ;) wystarczy rowniez spojrzec na cennik nowych - jest spora przepasc cenowa miedzy 320 a 335 czy to w dieselu czy benzynie...
Opublikowano

335i

A moglbym Cie prosic o kontakt do pierwszego wlasciciela w celu dowiedzenia sie dokladnie co bylo uszkodzone? Pozdrawiam

Opublikowano

.

Teraz tak patrzę na rozkodowany VIN i na auto i wydaje mi się że M-paka tam oryginalnie nie było :P

335i

A moglbym Cie prosic o kontakt do pierwszego wlasciciela w celu dowiedzenia sie dokladnie co bylo uszkodzone? Pozdrawiam

Jednak nie odpuszczasz :D

Opublikowano
Wlasnie nie wiem... wszystko ma swoja cene, dwa, ze jesli podluznice nie byly dotkniete to mozna wszystko naprawic porzadnie..
Opublikowano
W zasadzie to czego się dowiesz od 1 własciciela, niewiele ci pomoże. Nie wiadomo co wyprawiał z autem obecny własciciel i to jest ważne. Tylko, że prawdy pewnie nigdy nie powie.
Opublikowano
W takim razie nie pozostaje Tobie nic innego jak pojechać na serwis i sprawdzić - bo jak tego nie zrobisz to pewne żyć Ci to nie da a nie daj Boże jak ktoś Ci sprzątnie auto z pod nosa i nie będziesz wiedział co straciłeś :P Może faktycznie nie było tragedii i za tę cenę warto będzie doprowadzić auto do fajnego stanu :) Powodzenia
Opublikowano
handlarz kupil je rozbite, do dzisiaj go nie naprawil porzadnie- zderzak bez spryskiwaczy , cos tam nie lezy oraz ta szyba. Dalej: geometrie trzeba byloby sprawdzic + elektornika, o ktorej wspominal 335i wciaz pala sie jakies bledy/lampki. podczas przyspieszania i hamowania- czuc jakby do wymiany byly tarcze, cos nie gra. W bagazniku plastiki oslon silnika oraz skrzyni biegow. pelne zaniedbanie jednym slowem
Opublikowano (edytowane)
Wlasnie nie wiem... wszystko ma swoja cene, dwa, ze jesli podluznice nie byly dotkniete to mozna wszystko naprawic porzadnie..

http://krac.otomoto.pl/bmw-335-335d-e92-coupe-navi-alufelgi20-C25752957.html

Tu też podłużnice są całe.... i co z tego????? Kupiłbys go???

Durne myslenie kogoś kto nie ogarnia tematu... Jak podłużnice proste to strzał lekki. :nienie:

Pokaze Ci setki aut które maja proste podłuznice a nie kupiłbym ich do naprawy. Podłuznice wymienia sie tak samo jak inne czesci blacharskie, ba można je kupić nawet w ASO tylko trzeba sie na tym znać.

Wolałbym samochód który dostał po podłuznicach niż taki, który przyjął uderzenie "na góre" po wzmocnieniach i silniku

Edytowane przez Bronx_l
Opublikowano
Jak dla mnie to wystarczy i ty też się w to nie pchaj. Ostudz trochę zapał, bo z okazji zrobi się koszmar.

No ale wiecie : Cena Czyni Cuda :mrgreen: Dajcie chłopu sprawdzić auto bo inaczej chyba się nie ostudzi :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.