Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
320si obstawał bym na WCALE :wink:,a tak wogule nic się nie chwalieś e32 stan taki jak była e30 ?

Masz rację ale nie chciałem znowu obrazić wszystkich :mrgreen: Moja e32 to na lato będzie najlepsze e32 w tym kraju, taki mam przynajmniej zamiar, u samego Sikory zrobiłem w grudniu do niej zakupy za 6tys zł ,takie tam szpargały :mrgreen: Jak wygląda teraz możesz zobaczyć w galerii e32, teraz stanem jest zbliżona do tamtej e30 ale latem ją wyprzedzi :wink:

Opublikowano
Panowie pójdę za Waszą radą i wybiorę się z kimś do zachodnich sąsiadów. Bo ile można szukać dobrej E39 takiej jak by się chciało, ja już szukam od maja ubiegłego roku, niestety ale takie są realia. Wszystkie auta co jeździłem oglądać odbiegały od moich oczekiwań i to sporo, do niektórych nie zdążyłem nawet dojechać bo coś albo po winie wyszło albo ktoś mi ją sprawdził i odradził. Tak że chyba tylko pozostaje wyjazd poza granice.
Cała Polska w cieniu Śląska :)