Skocz do zawartości

BMW X5 uwaga WBAFA53531LM79880

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wątek dotyczy BMW X5 nr VIN WBAFA53531LM79880 z 2001r nr rej GS39443. Samochód ma instalację gazową założoną na dziko. Opinia biegłego jest niezgodna z prawdą nie ma możliwości odpalenia samochodu. Chłodnica zalana była wodą i w trakcie mrozu wiecie co się stało. Nie ma możliwości uruchomienia silnika. UWAGA!!!!!!!!!!!!

Link do ogłoszenia http://dawro.otomoto.pl/bmw-x5-3-0i-C27199824.html

Edytowane przez corsaink

Szczerze mówiąc, auto omijałbym szerokim łukiem.

Wolałbym kupić sobie coś "po dzwonie" i robić dla siebie (skoro chcesz tanio) tylko na tym trzeba sie troche znac

To auto jest masakrycznie umęczone, nie odpala, gaz na dziko (tak mówisz) w dodatku USA, po na pewno nie lekkim dzwonie (conajmniej jednym)

A Ty dalej w to brniesz, bo myslisz ze za 24tys bedziesz jezdził X5 :duh:

Twoja kasa Twój wybór.

Ok szukam benzyny w 3l do 30 tysięcy gdybyście coś wartego uwagi znaleźliście piszcie.

a ja bym chciał f10 do 50tys zł :mrgreen:

Kolego nie stać Cię na dobrą X5, więc lepiej odpuść, a repliki są tańsze (jeśli chodzi o sąsiadów), więc po co przepłacać? :mrgreen:

Co do X5 z ogłoszenia, to zdecydowana większość samochodów na tej aukcji to szmelc. Jak ktoś w Polsce nie miał na raty na samochód to i nic dobrego nie będzie w sprzedaży, bo ktoś oszczędzał każdy grosz. No, ale łowcy okazji działają :mrgreen:

Ostatnio widziałem taką X5 po właścicielu niewielkiej firmy budowlanej.Kierownica tragedia,bagażnik i siedzenie jeszcze gorzej a przebieg 190.000 .Patrząc po pozostałościach na siedzeniach i w bagażniku wolę nie wiedzieć co tam woził ani jak dbał o to auto.Gość nie wiedział nawet jaki olej jest w silniku ani kiedy był zmieniony :duh: :duh: :duh: Cena adekwatna do stanu :wink:
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco

• Zasłużeni forumowicze
Chyba oznacza to, że jest ze Słupska :lol:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

• 7 miesięcy temu...
Ok szukam benzyny w 3l do 30 tysięcy gdybyście coś wartego uwagi znaleźliście piszcie.

ja szukam F11 530d / 535d / 535i do 50 tys zł, jakbyś znalazł coś wartego uwagi to pisz,ok?

P.S. ewentualnie może być X6 / X6M / X5M do 60tys zł, ok?

Ja tego x5 kupiłem od Santander Bank Polska niedowiarkom mogę wysłać skan faktury. Po obejrzeniu auto było zalane wodą na -20 stopniowym mrozie i wiadomo co się stało :D; nie było możliwosci odpalenia silnika i opis rzeczoznawcy DEKRY był niezgodny ze stanem faktycznym auta. Pomalowany został cały opony założone nowe. Co do silnika to trzeba dzwonić i pytać co zrobili. Gaz był założony w samochodzie na dziko. I tyle w temacie . Moim zdaniem nie jest warty 30000 tysięcy.