Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

bylem ogladalem, ale chce zapytac ekspertow co mysla na temat tego autka

http://moto.allegro.pl/piekna-bmw-e46-320d-170km-alu-18-ringi-klima-xenon-i2904636549.html

Art. Wartość

Numer podwozia WBAAS71050CH06028

Kod typu AS71

Typ 320D (EUR)

Typoszereg E E46 (4FL)

Seria 3

Rodzaj konstrukcji LIM

Układ kierowniczy LL

Drzwi 4

Silnik M47DO1

Pojemność skokowa 2.00

Moc 110

Napęd HECK

Skrzynia biegów MECH

Kolor SCHWARZ 2 (668)

Tapicerka STOFF JACQUARD/ANTHRAZIT (H9AT)

Data prod. 2001-10-22

Wyposażenie

Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK)

S210A DYNAMISCHE STAB. CONTROL (DSC) Dynamiczny ukł. przeciwpoślizgowy

S240A LEDERLENKRAD Kierownica skórzana z pod.pow.

S249A MULITFUNKTION FUER LENKRAD Wielofunkcyjność dla kierownicy

S423A FUSSMATTEN IN VELOURS Dywaniki podłogowe Velours

S428A WARNDREIECK Trójkąt ostrzegawczy i apteczka

S431A INNENSPIEGEL,AUTOMATISCH ABBLENDEND Lusterko wewn. ściemniane automatycznie

S473A ARMAUFLAGE VORN Podłokietnik przedni

S488A LORDOSENSTUETZE FAHRER/BEIFAHRER Podparcie lędźwi kierowcy i pasażera

S494A SITZHEIZUNG FUER FAHRER/BEIFAHRER Podgrzwanie fotela kierowcy/pasażera

S502A SCHEINWERFER-WASCHANLAGE Spryskiwacze reflektorów

S508A PARK DISTANCE CONTROL (PDC) Park Distance Control (PDC)

S520A NEBELSCHEINWERFER Lampa przeciwmgłowa

S521A REGENSENSOR Czujnik deszczu

S522A XENON-LICHT Światło ksenonowe

S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna

S550A BORDCOMPUTER Komputer pokładowy

S650A CD-LAUFWERK Odtwarzacz CD

S661A RADIO BMW BUSINESS Radio BMW Business (C43)

L801A DEUTSCHLAND-AUSFUEHRUNG Wersja krajowa Niemcy

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa

S879A DEUTSCH / BORDLITERATUR Literatura pokładowa, niemiecki

S915A AUSSENHAUTSCHUTZ ENTFALL Brak konserwacji pokrycia zewn.

P972A COMFORT PAKET Pakiet komfort

P981A COMFORT PLUS PAKET Top Komfortpaket

Wyposażenie seryjne

S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów

S832A BATTERIE IM KOFFERRAUM akumulator w bagażniku

S851A SPRACHVERSION DEUTSCH Wersja językowa, niemiecki

Opublikowano
I jak wrażenia po oględzinach?? coś Ci się rzuciło w oczy?? Ze zdjęć mi jest ciężko ale na pewno kiera i gałka obszywane co może oznaczać kręcony przebieg. sprawdzałeś to?? i pytanie jak ten "tuning" został zrobiony??
Opublikowano
aha no i rocznik auta to 2001 a nie jak jest w ogłoszeniu 2002 :/ cena w sumie też troszkę niska jak za w pełni sprawne e46 ale może się mylę..
Opublikowano

co do kierownicy to nie zwrocilem uwagi, wygladala na normalna ale moze i racja, przebieg niby 192 tys. jak kupil taki byl, sam powiedzial ze nie wie czy jest orginalny, bo z takim kupil, w ksiazce sa jakies wpisy, aaa np zauwazlem ze ta listwa, ktora jest na drzwiach prawa, odepchana jest, mowil ze one maja w srodku takas blaszke i mogla ona zaczac korodowac...trzeba by wymienic chyba, galka od biegow wygladala jak orginalna i nawet lekko zuzyta , takze tez nie wiem czy obszywana byla

edit

aaa co do tegi tuningu, mial wczesniej e46 ale 136KM, mowil ze ten idzie sporo lepiej ale nie jest w stanie powiedziec czy 150tki tak chodza czy ten faktycznie ma 170Km, jak kupowal tak powiedzieli

Opublikowano
Kierownica i gałka obszyte przy przebiegu 192tk :duh: Kto mu tak powiedział w Niemczech czy w Polsce bo jak widać to auto stoi na blachach wyjazdowych a więc jak mniemam to w Niemczech ( raczej jest to zwykła ściema ze strony sprzedającego).
Opublikowano
nic nie mowil ze obszywal kierownice, ja nawet nie zwrocilem uwagi ...wiadoma sprawa, aa co do tego tuningu na 170 to nie wiem dokladnie, moze jakos komputerowo jest wzmocniony, albo wcale, tego nikt nie wie
Opublikowano
albo gość coś kręci albo sam dokładnie nie wie co ma lub też nie chce się przyznać.. nie wie czy auto ma na pewno te 170km? ma na to jakiś papier jak albo gdzie było to robione?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Taki kupujacy jak Ty to skarb albo jak kto woli sens bytu tych handlarzyków, skoro nie potrafisz nawet odróznić obszywanej na nowo biegałki i kierowncy to co Ty jesteś w stanie wogóle zauważyć? Kolor auta ? :mrgreen: O przebiegu auta najglośniej tutaj krzyczą klosze przednich reflektorów :duh:
Opublikowano
Taki kupujacy jak Ty to skarb albo jak kto woli sens bytu tych handlarzyków, skoro nie potrafisz nawet odróznić obszywanej na nowo biegałki i kierowncy to co Ty jesteś w stanie wogóle zauważyć? Kolor auta ? :mrgreen: O przebiegu auta najglośniej tutaj krzyczą klosze przednich reflektorów :duh:

po to tutaj pisze zeby taki znawca jak ty mi doradzil i pomogl...chcesz mi pomoc czy sie smiac ze mnie? dzis sa takie przekrety w sprzedazy aut i ich odnawianiu ze chyba trzeba na bierzaco to sledzic, a ja nie mam na to czasu i auta nie kupuje co pol roku zeby sledzic takie sprawy

AA co do tych 170KM uslyszalem odp, jak kupowalem mowil mi: wlasciiel wczesniejszy twierdzil ze jest 170 ale on nie jest pewien bo nie ma na to zadnych papierow.

Opublikowano
powiem Ci szczerze, że jeżeli byłbyś na prawdę zainteresowany tym autem to weź kogoś kto na prawdę się zna i przede wszystkim auto dokładnie prześwietlić gdzieś w serwisie! a najlepiej znajdz sobie inny egzemplarz, o którym sprzedający więcej wie.. tutaj jest moim zdaniem zbyt dużo niewiadomych;/
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

po to tutaj pisze zeby taki znawca jak ty mi doradzil i pomogl...chcesz mi pomoc czy sie smiac ze mnie? dzis sa takie przekrety w sprzedazy aut i ich odnawianiu ze chyba trzeba na bierzaco to sledzic, a ja nie mam na to czasu i auta nie kupuje co pol roku zeby sledzic takie sprawy

AA co do tych 170KM uslyszalem odp, jak kupowalem mowil mi: wlasciiel wczesniejszy twierdzil ze jest 170 ale on nie jest pewien bo nie ma na to zadnych papierow.

Znawcą to nie jestem ale Ci doradzam, daj sobie spokój z tym samochodem, przebieg wg mnie jest ostro kręcony a takiego auta się nie kupuje! :nienie:

Opublikowano
cena jest interesujaca, ale tez mi sie wydaje ze jest zbyt wiele niewiadmoych;/ nie chce wydac 18 tys i za chwile dolozyc na remonty...lepiej od razu dolozyc do innego, pewniejszego. dzieki wszystkim za wypowiedzi bo sam nie zauwazylem tego co wy napisaliscie
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

jak jesteś taki zielony to zobacz od jakiej ceny '02 rok 320 z udokumentowanym przebiegiem w Niemcowni startuje.

Posortowane od najtańszego

i nie nabieraj się na handlarskie gadki i ceny.

nie znasz się - mechanika/lakiernika bierz ze sobą.

*niepotrzebne skreślić :mrgreen:

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały